Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus F3F Bi Laptop Sahibiyim Ve Oynayabileceğim Bazı Oyunları Pc'mde Oynamak İstiyorum.
    Şu An Ram 512 Mb Ancak 1 Gb'a Yükselticem.

Şu An İçin Pes6 Vb. Oyunları Çok Rahat Oynuyorum.

Ancak The Sims 2 Oyununu Oynayamıyorum.
    Oyunu Açtığımda Böyle Bir Hata Veriyor Ve Directx 9.0c Yüklü Durumda.

Sims 2 Eski Bir Oyun Ve Çalıştırması Gerek Diye Düşünüyorum.

Buna Bir Çözüm Var Mı,Yoksa Pc'yi Çöpe Mi Atayım

Ekran Kartı Sorunu..

• En son sürücüleri yükleyin.
  • Ekran Kartının Son Sürücüsünü Yükledim Hala Aynı Hatayı Alıyorum.

Off Yok Mu Bir Çözümü ?
  • directx 9c yi baştan kurmayı deneyin...

düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 15 Şubat 2008; 23:21:49 >
  • Yükledim, Olmadı Arkadaşım
  • güvenli moda gidiniz.ekran kartı driverını tamamen kaldırınız.restart atınız.bilgisayar açılınca en güncel driverı tekrar kurunuz.yine olmaz ise
    Click on Start.
    Click on Run...
    Type dxdiag into the box.
    Click OK.
    Click on the Display tab.
    Find the DirectX Features box.
    The first feature is DirectDraw Acceleration. It should say Enabled next to it. If it says Disabled, click the Enable button.
    The second feature is Direct3D Acceleration. It should say Enabled next to it. If it says Disabled, click the Enable button.
    The third feature is AGP Texture Acceleration. It should say Enabled next to it. If it says Disabled, click the Enable button.
    Once all three are enabled, close the window.

bu işlemleri uygulayın.içerik ingilizce,ingilizce bilmiyorsanız söyleyin yardımcı olurum

NOT:Bu linkte anlatılıyor dxdiag ayarları.Oraya girebilmek için de başlat-çalıştır a dxdiag yazarak enterlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 16 Şubat 2008; 0:13:31 >

• İngilizce Kısmı Anladım Hepsi Enabled Konumunda Zaten.

İlk Söylediğinizi Deniyelim Bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Ama Yine Olmadı Ya Off
    Nasıl Bir Pc'dir Bu Ya
  • Peki bu oyunun bu hata ile ilgili bir yaması vs olabilir mi?Bunu araştırdın mı hiç?
    Bu tarz oyunlarda ek paketler yüklenebiliyor.Hiç böyle bir ek paket yükledin mi?
    Eğer yükledi isen oyunu kaldır ve tekrar yükle ama hiç ek paket kurma.
    Ayrıca ekran kartı olarak min Radeon™ 9800 PRO 256MB istiyor.
    senin ekran kartı 128mb di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 16 Şubat 2008; 0:41:29 >
  • Hayır Yama Vs. Yüklü Değil.

Minimum Radeon 9800 İstemesi Biraz İlginç Olurdu Gerekli Bilgi Burada Mevcut:http://thesims2.ea.com/help/detail.php?help_id=21

Benim Ekran Kartım Bütünleşik 256 Mb.

GeForce 2'de Bile Çalışıyor Benim Pc'de Çalışmıyor Off Ya
  • Oyunun ilacında sorun olabilirmi?
  • Hayır Diğer Pc'de Çalışıyor.
  • Dostum ekran kartının üreticisi Intel ve intellerde bu sorun oluyor sanırsam.İçerik ingilizce biliyorsan yap ingilizce bilmiyorsan sana türkçeye çevireceğim.

1. Set the display to 16-bit color. To make this change, follow these steps:
    a. Click on the Start menu and select Settings, Control Panel, and then double-click on Display. If using Microsoft Windows* XP: Click on the Start menu and select Control Panel, "Switch to Classic View" if the category view is shown, and then double-click on Display.

b. Select the Settings tab.

c. Change the Color Quality (Color Depth) to 16-bit color.
    2. Run the game with the -w switch which forces the game to run in a window. To add this switch, follow these steps:

a. Right-click on the The Sims 2 game and left-click on Properties. You can do this either on the game's shortcut on the desktop or on the game's entry in the Start menu.

b. Add a space and -w to the end of the Target field, so that it looks like this: "C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe" -w

Note: The actual path may vary depending on where the game was installed. Make sure that the -w goes outside the quotation marks and that there is a space between the last quotation mark and the -w.

c. Click OK.

• Hemen Deniyorum İngilizcem Yeterli
  • Aynen Uyguladım Ancak Aynı Hatayı Yine Alıyorum
    Yine De Teşekkürler Arkadaşım Yardımların İçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Evanescence* -- 16 Şubat 2008; 16:04:22 >
  • Valla sanırsam intel chipsetli ekran kartlarının böyle bir sorunu var.Donanımınızın desteklemediğini hissediyorum(normalde daha çok özellik isteyen oyunları çalıştırabilirsiniz,bu başka)
    ama sims2 ile ilgili çok okudum,başka da bir çözüm yolu üretmemişler.
    fakat bu başına gelen arkadaşlar varsa belki yardımcı olabilirler.
  • Teşekkürler Arkadaşım Yardımların İçin.
    Doğru Düşünüyorsun Hilf-Life 2 Vs. Oyunlar Çalışıyor Ancak Bu Oyunda Bir Uyumsuzluk Var Sanırım.

Çözümü Var İse Bilen Birisi Yardımcı Olur Umarım
  • Sims2 nin ek paketlerini kuruyor musunuz? Univercity,nightlife vs...Ben 12-13 versiyonu birleştirip öyle oynuoyorum ( ben oynayamıyorum.Ablam oynuyor ) Her ek paketin bir sırası var ve sırası ile kurulmak zorunda.Üstelik 3 ek paketten sonra ek program kullanmanız gerekiyor vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 16 Şubat 2008; 16:22:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

Sims2 nin ek paketlerini kuruyor musunuz? Univercity,nightlife vs...Ben 12-13 versiyonu birleştirip öyle oynuoyorum ( ben oynayamıyorum.Ablam oynuyor ) Her ek paketin bir sırası var ve sırası ile kurulmak zorunda.Üstelik 3 ek paketten sonra ek program kullanmanız gerekiyor vs...
    Hayır Ek Paketler Kurulu Değil.

Kurunca Düzeleceğini Bilsem Hepsini Kurarım
  • Yok ek paketleri sırasını önemsemeyerek kurduysanız bin türlü sorunla karşılabilirdiniz de ( ben karşılaştım her seferinde farklı bir hata ile ) ondan söylemiştim. Sims dvd nizde yada dört cd lik ise birinci cdsinde directx programı var.Onu kurun.Kullandığınız sistem vista ise bazı dx9 dosyalarında sıkıntı oluyor olabilir. Bu şekilde düzelebilir. Denemekte fayda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.