Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 Gün önce bir sistem aldım. İçinde ASUS Dual RX580 4 GB 256 Bit ekran kartı var. Aşağıdaki görselde göreceğiniz üzere 2 gün içinde toplam 2 kere bu sorunla karşılaştım. İlkinde Warzone oynuyordum, ikincisinde bilgisayar açıktı fakat hiçbir işlem yapmıyordum. Bilgisayarı tekrar başlatınca düzeliyor. Sürekli karşılaştığım bir problem de değil. Dün akşam üstü ve bugün öğleden sonra tekrar oldu ama ne olduğunu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.Ekran Kartı Sorunu?

• Mümkünse başka bir sürücü ile deneyin, oyun içi sıcaklık değerleriniz nedir ? Ürünler sıfır mı ,psu kaç watt?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Ürünler sıfır, evet. PSU 500W.
    16gb 3000mhz ram
    Ryzen 5 1600
    Prime A320m-k anakart
    diğer parçalarım da böyle.

Dediğim gibi hiçbişey yapmadığım zaman da gereçekleşti bu olay(Bilgisayar sadece acık dururken). Daha sonra 4-5 saat oyun oynadım herhangi bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertfey -- 8 Nisan 2020; 18:27:37 >
  • Psu'nuz yetersiz, başka bir psu ile mutlaka deneyin.

• TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    AMD'nin kendi sitesinde şöyle diyor: PSU Recommendation
    500 W.

Ayrıca Ekran kartını 4k'da direnç testine de soktum, bir şey gözlemlemedim. Pek anlamıyorum bu işlerden ama deniyorum, başka öneri ya da düşünceleriniz varsa alırım. Teşekkürler.
  • Şuraya bir göz atın

outervision.com
    Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
    https://outervision.com/power-supply-calculator

• Teşekkürler, araştırmaya devam ediyorum. Grey Screen of Death diye bir durum çıktı yabancı kaynaklardan buldum, çözümlerini okuyorum. Yine sizlerin de aklına bir çözüm, öneri gelirse bekliyorum. Driver problemi olabilir diyor yabancı sitelerde ama emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.