Şimdi Ara

Ekran kartı slotu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım aylardır power tuşuna Bastığında ekran gelmiyor 2 tane tamirciye götürdüm bir tanesi harici ekran kartı slotu bulursan ya da port demişte olabilir emin değilim değiştirebiliriz anakart değişimine gerek yok dedi. Diğeri anakart değişim olur dedi. Ben bu laptop için ekran kartı slotu(sanırım ekran kart yuvası gibi bişey oluyor) nereden bulabilirim. Ya da bunu tamir edecek İstanbul anadolu yakasında güvenilir bir yer var mı?

Laptop model Asus k55vj-sx025h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 3 Ekim 2016; 1:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım aylardır power tuşuna Bastığında ekran gelmiyor 2 tane tamirciye götürdüm bir tanesi harici ekran kartı slotu bulursan ya da port demişte olabilir emin değilim değiştirebiliriz anakart değişimine gerek yok dedi. Diğeri anakart değişim olur dedi. Ben bu laptop için ekran kartı slotu(sanırım ekran kart yuvası gibi bişey oluyor) nereden bulabilirim. Ya da bunu tamir edecek İstanbul anadolu yakasında güvenilir bir yer var mı?

Laptop model Asus k55vj-sx025h

Power tuşuna bir temassızlık olmasın?

• Yok hocam power tuşuna bastığımda pc çalışıyor hdd fan vs ama ekran gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    ekran kartı problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.