Şimdi Ara

Ekran kartı sistemime uyacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu işlerden pek anlamam. PCyi de çok zorlayacak oyunlar oynamıyorum zaten tarihten kalma bir pc'm var :) Everest programında anakart kimliğinde yazan İntel945GZ.. falan filan arkadaşımdan ücretsiz ZOTAC 9500GT 1GB DDR2 128BİT ekran kartı alacağım uyar mı uymaz mı neye göre anlayabiliriz ? Şu anki ekran kartım O/B sorun yaratır mı ?

• Anakartın chipseti o yazan bize modeli lazım anlamak için , işlemcin nedir ?? Anakartın ekran kartı slotu agp8x mi ?? Kaç gb ram var ? bunların cevabı lazım .....
  • o anakart pcı--ex dir ama kimi modellerde 4x hızında çalışıyor.
    o nedenle serty nin dediği gibi anakartın marka ve modelini yazmalısın.
  • Ekran kartının üstünde "Conroe Presler 775i945GZ" yazıyor. Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz + 1 gb ram. Anakartta mor renkte PCI express slot var ama o mu acaba ?
  • Asrock sanırım anakartım ? Asrock yazıyor

Sorry for flood.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fqtih -- 18 Şubat 2012; 19:49:59 >
  • Yok onlar değil. Anakartın üzerinde marka ve modeli yazar. o lazım.
  • Hocam neresinde yazıyor yav ? Seçilebilen tek yazılar Asrock ve "Conroe Presler 775i945GZ". Sata II yazıyor. DDR 2 533 MHZ(sanırım bu ram için) seçilebilenler bunlar baska görünürde yazı yok .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime Ekran Kartı Arıyorum.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam ekran kartını al tak psu kaldırısa problem yok 1 gb da ram alırsan çiçek olur
  • Kartın bu ise 9500GT uyar. biraz hızı düşer ama onboard e. kartından yinede çok daha iyidir.Ramide mutlaka arttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 18 Şubat 2012; 20:24:47 >
  • Valla benim anakart o :) 2 slotum var ram için 2 tane 512lik ramleri satıp 1'er GBlık 2 tane alsam olur mu ? Bir de bu anakartın en fazla kaldıracağı ram kaçtır mesela 2 tane 2GBlık kaldırır mı ? ve 1'er GBlık ramler için fiyat alabilir miyim ? K. bakmayın çok fazla şey istedim ama :) psu'm 330W kaldırır mı kı .s ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fqtih -- 18 Şubat 2012; 20:29:27 >
  • Anakartın en fazla 2x1 gb ram destekliyor.
    2x1 gb ram al. Muazzam fark olur.
  • Önereceğiniz bir ram var mı ? marka,ekonomik falan. Psu 330W kaldırr mı bu ekran kartını ?
  • kingston ram uyar. 533 mhz bulamazsınız. 667 mhz ler satılıyor. onlardan alın.

Power hangi marka. kesin zayıftır ama sanırım idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 18 Şubat 2012; 20:58:21 >
  • DDR2 533 yazıyor ondan 533 dedim 350W output'u var sanırım markası "Power Man" çin malı
  • Ekren kartin sisteme uyar arkadasinda dedigi gibi rami arttir powerin dusuk gelebilir.
  • Anakartta 533 mhz yazsa da 667 kullanabilir miyim ? bi açıklar mısınız lütfen ?
  • Uyar fatih.Daha düşük ram alırsan uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 18 Şubat 2012; 21:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Uyar fatih.Daha düşük ram alırsan uymaz.

533 yazarsa daha yuksek alsa bile 533 mhzde calistirmiyor mu?Ben oyloe biliyorum sadece 533 mhzye kadar destek veriyor.
  • Sağolasın hocam :) Peki max oynayabileceğim oyunlar nelerdir kusura bakma gerçekten çok sordum ama :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.