Şimdi Ara

Ekran kartı Sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi ekran kartımda ısınma problemim ortaya çıktı ki normalde hiçbir sorun yoktu ta ki ben açıp macunu değiştirdikten sonraya kadar :) değiştirdim farklı macun da kullandım olmadı ne yaptıysam bir daha düşüremedim. Ekran kartım Palit Gtx560 ti normalde Counter Strike GO oynarken sıcaklık ve fan hızından hiç şikayetim olmuyordu hemde full kalite de fakat macun değiştirdikten sonra artık her oyunda her filmde fan seviyesi %50 üstünü kesin görüyor çünkü kart ısınıyor. Buna bir çare bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.



  • Maalesef forumda her şeyin çözümü olarak macun sürün diyenler çok fazla var onların mı gazına geldin Dertsiz başına dert aldın.

    Soruna gelirsek soğutucu metalinin tam olarak sabitlendiğinde emin ol. vida veya yay sistemini sıkıca sabitleme yapıp yapmadığını kontrol et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a1kalite34

    Maalesef forumda her şeyin çözümü olarak macun sürün diyenler çok fazla var onların mı gazına geldin Dertsiz başına dert aldın.

    Soruna gelirsek soğutucu metalinin tam olarak sabitlendiğinde emin ol. vida veya yay sistemini sıkıca sabitleme yapıp yapmadığını kontrol et.

    a1kalite34, kesinlikle dediğin gibi arkadaş başına dert açmış, dediklerini yaparsa umarım bir sonuc alabilir.
  • hepsi gayet iyi gibi kasamda 2 tane 12cm fan da var :) ne yapacaz bir türlü çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.