Şimdi Ara

Ekran Kartı Sıcaklığı | Gpu VRM1-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • powercolor 7870 myst edition kartımla bazı oyunlarda bu gpu vrm1 ve 2 dereceleri oldukca yükseliyor arkadaslar. Misal The withcer 2 de bu sorunu gördüm. Crysis 2 - Bf3 hersey acık 72 73 derece olurken witcher 2 de sıcaklık 78 leri falan gördü. karttan da çok ses geldi. counter strike go oynarken de kart 70 dereceyi geçiyor . Normal değerler mi bunlar. Kasa corsair 300r. Önde arkada ve üstte fan var. baya serin gibi kasa sanki ama bazı oyunlarda coşuyor anlamsız yere. Önereceğiniz bi sınır sıcaklıgı var mı ve bu vrm1 vr vrm2 neden daha fazla oluyor

• Benim bildiğim voltaj regülatörleri 80-90 derecelerdede çalışabiliyor benim asus hd 7870 kartımın gpusu 70 dereceyi geçmiyor fakat vrm 1 75-85 derecelere çıkıyor vrm2 ise sabit 26da hiç inip çıkmıyor hep 26da acaba sensörmü yanlış okuyor diyede düşünmüyor değilim bu vrm sıcaklıkların karta zararı olurmu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Benim bildiğim voltaj regülatörleri 80-90 derecelerdede çalışabiliyor benim asus hd 7870 kartımın gpusu 70 dereceyi geçmiyor fakat vrm 1 75-85 derecelere çıkıyor vrm2 ise sabit 26da hiç inip çıkmıyor hep 26da acaba sensörmü yanlış okuyor diyede düşünmüyor değilim bu vrm sıcaklıkların karta zararı olurmu merak ediyorum

Benim de 1 -2 oyun dısında 70 üstüne cıkmıyor. işte crysis 2 de falan en yüksek ayarlarda 72 73 gördü. vrm1 ve 2 bende hep aynı seviyede. Bilen birisi yanıtlarsa sevinirim. Olmazsa ayarlardan kısıcam biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.