Şimdi Ara

EKRAN KARTI SEÇİMİ YARDIM ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O sisteme arkadaşların da dediği gibi 4670'den fazlası gereksiz

quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR™

Yeni sistem Topladığım zaman Bu Monitörü alıcam sizce Nasıl ??

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-gd245hq+gozluk-23.6-gd245hq-3d-%283-boyutlu%29-lcd-monitor-+-nvidia-geforce-3d-vision-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=43927

Yeni sisteminiz için ekran kartı nvidia olmak şartı ile güzel bir seçim olacaktır oyunları 3D olarak doya, doya oynarsınız

• Merhaba Arkadaşlar Size bişey sormak istiyorum Vatan bilgisayara gittim ama karar veremedim Sizce bunlardan hangisi daha iyi ??

SAPPHIRE HD4730 GDDR5 512MB 128Bit HDMI DX10.1 ATI Ekran Kartı ' mı ? Ki bunun için 350W Güç Kaynağı yetermi ?

SAPPHIRE HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı var birde benim şuan ki Güç Kaynağım 350W sizce hangisini Almalıyım ??
  • Benim düşüncem 4730 ile 4670 arasındaki farkı o sistemde hissedemeyeceğin yönünde. Hangisi ucuzsa onu al en mantıklısı budur. Zaten 350W'ın da 4730'a yeteceği muamma.
  • Serhat kardeşim Amd Athlon 64 3000+ 1.8 Ghz işlemci için overclock yapmayı bana öretirmisin yada bilen arkadaşlar varsa nasıl yapıcaz 1.8 şuan 2.05 felan olurmu acaba ?

• quote:

Serhat kardeşim Amd Athlon 64 3000+ 1.8 Ghz işlemci için overclock yapmayı bana öretirmisin yada bilen arkadaşlar varsa nasıl yapıcaz 1.8 şuan 2.05 felan olurmu acaba ?

Kardeşim tabi ki ne demek seve seve gösteririm. Ben şuan 2250 MHz stabil olarak kullanıyorum stok soğutucusuyla. 2500 MHz değerine rahatlıkla çıktı ama birkaç mavi ekran hatasından sonra hız düşürdüm. İstersen bana pm yoluyla ulaşabilirsin. Anakartta yapman gereken birkaç ayar var. Onları sana boş olduğum bir zaman fotoğraflarını çekerek yollarım daha rahat anlarsın.
  • SAPPHIRE HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı' nı Aldım Taktım ve şuan kulanıyorum oldukca çok iyi x550 ile arasında dağlar Kadar Fark varmıs gerçekten hiç kasmıyor şuan Denemeye Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaZoR™ -- 31 Mayıs 2010; 14:34:41 >
  • quote:

SAPPHIRE HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı' nı Aldım Taktım ve şuan kulanıyorum oldukca çok iyi x550 ile arasında dağlar Kadar Fark varmıs gerçekten hiç kasmıyor şuan Denemeye Devam

Hayırlı olsun bişi sormak istiyorum aldıgın kart GTA4 ü açabilirmi denedinmi
  • Hayırlı uğurlu olsun kardeşim kartın. Bu arada PM bakarsın
  • Allah senden Razı olsun Serhat kardeşim cok güzel bir şekilde Anlatmışsın resimlerin cok yararı oldu 1.8 olan işlemcim şimdi 2250 MHz Ekran kartı desen oda 10 numara oldu 7 yılık Pc kendine geldi şimdi GTA4 açtım tık demedi Donmadı ve suan oynuyorum süper işlemci Sıcaklıgı suan 40 dereceyide geçmiyor suan
  • Arkadaşlar şuan pc de 350W Güç kaynağı var Yeni güç kaynagı alsam Bana Ne önerirdiz Mesela 450W Marka olarakda HIGH POWER veya OCZ veya daha iyi marka olarak bildiğiniz varsa benimle Paylaşırsanız Sevinirim pc yi kuzenime vericem yeni pc toplamadan biraz Sağlamlaşsın istiyorum
  • Sarhat kardeşim şuna baksana bizim Anakart Athlon 64 X2 destekliyormuş sanırm yaw Taksak olurmu acaba pc yi yeniden Toplamış gibi oldu bu

http://www.yorumla.net/urunler/495438-asus-a8v-e-se.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaZoR™ -- 2 Haziran 2010; 6:34:41 >
  • Kardeşim evet anakart çift çekirdekli eski tip Athlonları destekliyor. İkinci elden uygun bir işlemci bulabilirsen takabilirsin. Yalnız Athlon x2 4200'ün altına düşme ve pahalıysa boşver uğraşma almakla. PSU olarak ise sağlam bir 450W çok rahat yetecektir sorun çıkarmadan.Alttakini düşünebilirsin.
    http://vatanbilgisayar.com/high-power-hpc-450-h12s-coolmax-450w-aktif-pfc-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=46090
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.