Şimdi Ara

EKRAN KARTI SECIMI ICIN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler günlerdir bir sürü sitede araştırma yapiyorum ama hala bir sonuca varamadim. Nvidia mi AMD mi ? Amd ucuz ve ozellikleri fazla nvidia hem pahali hem de amd ye gore daha düşük ozellikleri var gibi gozukuyor yanliz kimse gozu kapali amd demiyor. Bit cok onemli mi ? Amd den 384 bitlik bi versiyon karti alabilirken ayni paraya nvidia dan 256 bitlik bi kart aliniyor dx 11.1 11.2 de cabası.

Su anda zotac gt430 gibi dandik bir kart kullaniyorum. Ama gecen watch dogsu indirdim. Oyunu hic acmaz diye düşünürken lowda hic kasmadan oynayabiliyorum. Bu da nvidia ya kanimi kaynatiyor.

sadete gelelim ; bit cok onemli mi ? Dusuk ozellikli nvidia mi ? Ayni fiyata yuksek ozellikli amd mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçe ve psu nedir?
  • İşin farklı bi mantığı olması lazım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bütçe ve psu nedir?

Dost mevzu o değil benim demek istedigim misal 800 liraya nvidia da 256 bit dx 11.1 ekran karti alabiliyorken amd den 384 bit dx 11.2 aliyorsun. Hangisi iyi hangisi alınır fark ne

• brigantes B kullanıcısına yanıt
    Fark amd driver problemleri ile karşılaştırır, nvidiada böyle bir sıkıntı yoktur(Minimumdur.) 800 lira bütçeyle r9 280x dual-x alınır keyfe bakılır ötesi yok yani. Gpu önemli bit kısmı değil.

Gtx 780 ti 384 bit < Gtx 970 256 bit.
    (Oyun performansı göz önünde bulunturulduğunda. Shadera laf yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 30 Eylül 2014; 17:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Fark amd driver problemleri ile karşılaştırır, nvidiada böyle bir sıkıntı yoktur(Minimumdur.) 800 lira bütçeyle r9 280x dual-x alınır keyfe bakılır ötesi yok yani. Gpu önemli bit kısmı değil.

Gtx 780 ti 384 bit < Gtx 970 256 bit.
    (Oyun performansı göz önünde bulunturulduğunda. Shadera laf yok.)

Hangi markayi oneriyorsun peki asus da borulari yanlis dosemisler diyolar

r9 280x "dual-x" sapphiredir:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sapphire yi pek tavsiye etmiyolar bro. Neden sappg
    hire neden asus degil mesela ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

Sapphire yi pek tavsiye etmiyolar bro. Neden sappg
    hire neden asus degil mesela ?

çünkü F/P

Marka bazında Asus daha iyi olsa da sapphire daha sorunsuz AMD tarafında ve daha ucuz dediğim gibi.
  • Peki benim emektar zotac gt430 un watch dogs gibi bir oyunu kasmadan oynatmasina ne diyorsunuz ? Benimkinden daha yeni amd modelleri oyunu kasiyor

Çözünürlük? Detaylar? Amd r7 250 yi karşısına alıp bakalım.. Bozmak için değil ama gt 430 u övmek mantıklı bir hareket değil. 1 aya kalmaz yanar o kart.

Muratta açıklamış durumu. Eksenbilgisayardan alabilirsin ürünleri

• Amd al keyfine bak diyosun yani i5 islemci 8gb 1333 ram ve ssd disk var alirken psu alicam. Bu sistemde bi sorun yaratir mi. Ve kac watt psu almak lazim

• Psu olarak vs 550 alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.