Şimdi Ara

Ekran kartı seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noobsmoke

quote:

Orijinalden alıntı: SCCR

Bence biraz bekleyip 6870 alın his in 6870 iceq modeli 362 liralara kadar düşmüştü. İşlemci darboğaz konusuna gelirsek ben Core2duo e6400 2.13 @ 3.2 ghz de ile birlikte 6850 yi kullanıyorum çok aman aman bi performans düşüklüğü görmedim bazen 1920x1080 p de ultrada 22 fps ye kadar düştüğü oluyo ama anlık düşüşler farketmiyorsunuz bile. Mevcut psu nuz yetecektir alacağınız kartlara.
    Teşekkürler cevaplar için, teknofiyattan baktım ancak 443 lira diyor his hd 6870'e. Sanırım vatan'daki indirimi kastettiniz. İlk %25 indirimde 333 lira civarı bir fiyata düşüyor yanlış hesaplamadıysam. İlk indirimde hd 6870 almaya karar verdim.

@yasarbry

O ekran kartının windowsu açmasını bile başarı saymak lazım. Biraz masraf yapabilirim diyorsan Toshibayla irtibata geç, bazı firmalar yurttışından mobil gpu getirtebiliyorlar. 400-500 gibi tuzlu bir fiyata oyunları açabilecek bir kart alabilirsiniz.

Öte yandan kart ne kadar dandik olsa da pes2012yi açabilir. Directx 'i ve intelin sitesinden son ekran kartı sürücülerinizi çekip kurmayı deneyin, sorun sürücünün eski olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Hocam bu pc ye zaten 2000 TL para verdik bir de 500 tl kart mı alalım.

• %30 performans artışı seni tatmin edecekse al derim yoksa daha ii bir kart almanı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Bence biraz bekleyip 6870 alın his in 6870 iceq modeli 362 liralara kadar düşmüştü. İşlemci darboğaz konusuna gelirsek ben Core2duo e6400 2.13 @ 3.2 ghz de ile birlikte 6850 yi kullanıyorum çok aman aman bi performans düşüklüğü görmedim bazen 1920x1080 p de ultrada 22 fps ye kadar düştüğü oluyo ama anlık düşüşler farketmiyorsunuz bile. Mevcut psu nuz yetecektir alacağınız kartlara.
    Teşekkürler cevaplar için, teknofiyattan baktım ancak 443 lira diyor his hd 6870'e. Sanırım vatan'daki indirimi kastettiniz. İlk %25 indirimde 333 lira civarı bir fiyata düşüyor yanlış hesaplamadıysam. İlk indirimde hd 6870 almaya karar verdim.

@yasarbry

O ekran kartının windowsu açmasını bile başarı saymak lazım. Biraz masraf yapabilirim diyorsan Toshibayla irtibata geç, bazı firmalar yurttışından mobil gpu getirtebiliyorlar. 400-500 gibi tuzlu bir fiyata oyunları açabilecek bir kart alabilirsiniz.

Öte yandan kart ne kadar dandik olsa da pes2012yi açabilir. Directx 'i ve intelin sitesinden son ekran kartı sürücülerinizi çekip kurmayı deneyin, sorun sürücünün eski olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Bu şekilde getirtilen Gpu sanırım harici olması gerekiyor, Arkadaşın ekran kartı onboard tümleşik ise dizüstü bilgisayarın içine takılamıyor ayrıca alınacak ekran kartı yanılmıyorsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: xandoru

quote:

quote:

@yasarbry

Bu şekilde getirtilen Gpu sanırım harici olması gerekiyor, Arkadaşın ekran kartı onboard tümleşik ise dizüstü bilgisayarın içine takılamıyor ayrıca alınacak ekran kartı yanılmıyorsam?

Benim sorunun çözümü yok herhalde.
    tür : Intel® HD Graphics 3000
    bellek kapasitesi : yüklü 4 GB sistem belleğinden 1.696 MB paylaşılan bellek (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte)
    bellek türü : paylaşılan
    bu ekran kartı pes 2012 oynar mı arkadaşlar?
    bi de sitedn yaptıgım bişey var. Battlefield 3 oyunu için.

Your PC's Intel(R) HD Graphics Family is below the game's recommended specifications.
    The recommended GPU to enjoy Battlefield 3 is a NVIDIA GeForce GTX 560 or higher (the minimum specification is a GeForce 8800/9800 GT). Check below to see some upgrade options. To see other system requirements for Battlefield 3, please click here.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarbyr -- 17 Kasım 2011; 16:37:54 >

• quote:

Your PC's Intel(R) HD Graphics Family is below the game's recommended specifications.
    The recommended GPU to enjoy Battlefield 3 is a NVIDIA GeForce GTX 560 or higher (the minimum specification is a GeForce 8800/9800 GT). Check below to see some upgrade options. To see other system requirements for Battlefield 3, please click here.

Kısacası ''Intel HD Grafik Kartınız Oyun için gereken spesifikasyonun altında kalıyor. Adı geçen oyunun 'tadına varabilmek' için Tavsiye edilen Grafik işlemci ünitesi (*) GTX 560 veya üstüdür, oyunu en azından grafikten fedakarlık ederek olarak sorunsuz oynayabilmeniz içinse 8800 veya 9800 ayarı bir ekran kartına sahip olmalısınız'' diyor

(*) Sizde GPU sadece Grafik işlemciniz zira siz harici bir grafik kartı sahibi değilsiniz..

Bence Laptop'ınızla barışık kalmaya çalışın. Unutmayın daha çok iş amaçlı olarak üretildi. Paylaşımsız yani ayrıca bir ekran kartı' yuvası olanların bir çoğunda Oyun oynama ve benzeri uygulamalar nedeniyle birçok sorun ortaya çıkabiliyor, her ne kadar sorunsuz çalışması beklense de... Ekran kartı yüzünden Laptop'ın köşesinin kenarının eridiği durumlar mevcut, tabiki bir çoğu yanlış kullanım vs. sebebiyle oluyor...
    ''Kanepede uzana uzana, altta battaniye, fanın hava alacağı boşluk bile olmadan, ver elini efendim BF3 Crysis vs.. ''

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.