Şimdi Ara

ekran karti pci olrak görünüyo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bilgisayara format attıktan sonra bilgisayar agp olan ekran kartımı pcı x0 olarak görmeye başladı buraya kadar sorun yok ama bi video klip acsam vay ewb cam de görüntülü konusma başlatsam bilgisaya kitlenip lakıyor ekran kartı 6200 ekran kartının kendi driverini kurdum olmadı 81.94 kurdum gine olmadı bios dan agp ye getirdim yine olmadı sizce ne yapmalıyım acilen cevap yazarsanız cok ii olur yoksa bilgisayarcıya götürecem bilgisayarı

• bnde de aynı olay mevcut.webcam filan kullanmadıım için kilitlenme olayıyla karşılaşmadım ama bazı oyunlar açılmıyor ses geliyo ama görüntü yok.6600GT kullanıyorum NVidia ekranına girdiğim zaman veri yolu türü PCI x0 gözüküyo
  • ee sen klipleri falan izleyebiliyor musun ?nedendir bilmem ama ben format atmadan önce sorunsuz kullanıyordum bi format attım atmaz olaydım ama işin ilginc tarafı imtoo ile videolari biraz cizirtili olsa da izleyebiliyorum işte bu nasıl oluyor anlamadım ama imtoo dan baska hiçbir programla video izlenemiyo ayrıca web cam da sorun devam ediyo
  • yok bende klipler filan çalışıyo ama biçok oyunda sorun war.oyuna tıklıorm başlarken firma logolarının çıktığı ekranda kararıo ve görüntü gidio ondan sonra sadece ses gelio görüntü yok
  • Ana kartın chipse driverını yüklediğinizden eminmisiniz?
    Bundan başka bişeyda aklım agelmedi açıkçası. Bir çok kullanıcı Xp yükledikten sonra bu önemli hatayı yapar!
    Sonra kafanızı vurursunuz
  • saol rex anakartın chipset driverini kurdum şimdi AGP 8x olarak gördü.bakalım oyunlarda sorun dewam etcek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordOfAzeroth -- 27 Kasım 2005, 16:38:39 >
  • www.msi.com.tw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla sorun chipset driverdanmış yaw açılmayan oyunları denedim şimdi çatır çatır açıldı çok saol rexx kamikaze sen de yükle chipset driver belki senin sorun da ondandır
  • bu chipset driver dediğiniz anakartın sürücüsü mü biraz ayrıntılı olarak acıklayabilir misiniz benim anakart asusu p4pe2x bunun kini internette felan mı bulacam
  • Asus P4PE2X Buradan Anakartının modelini seçip Chipset driverını indirebilirsin!
  • rexx kardes Allah senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin valla ne diyeyim sana diyecek bir kelime bulamıyorum inan ki kac gündür bunun yüzünden canım sıkılıp duruyodu oldu sonunda cık tesekkür ederim benden bir isteğin olursa lütfen cekinme elimden geldiğince yardım etmeye calısırım tekrar cok tesekkürler
  • Eyw... Amaç Paylaşmak değilmi Önemli değil Teşekkür mektuplarını adrese gönderirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.