Bildirim
Ekran kartı overclock yardım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Msi AfterBurner var bi dene derim ama o kart cidden kötü ve eski bi kart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LecterHannibal
Msi AfterBurner var bi dene derim ama o kart cidden kötü ve eski bi kart
Evet kötü ama suanda durumum yok ve birazcık iyileşsin isitiyrum, peki msi afterburner olur mu çünkü msi in programı -
Msi ın programı olması bişey değiştirmez.Oc yapabilirsiniz fakat beklentiniz yüksek olmasın.
-
Onu ben bilemem hocam daha önce kullanmadım o kartı potansiyeli nedir araştırın googledan -
Bilen biri yok mu arkadaşlar -
Kartın muhtemelen pasif soğutuculu saat hızlarıyla oynaman kartı kullanılmaz hale getirebilir. Bence denemeyin. İnternet kafelerden ucuz yollu idarelik kart bulmaya çalış 20 25 tl ye. Bana sorarsan oc yapma. Karar senin
quote:
Orijinalden alıntı: wormquake
Kartın muhtemelen pasif soğutuculu saat hızlarıyla oynaman kartı kullanılmaz hale getirebilir. Bence denemeyin. İnternet kafelerden ucuz yollu idarelik kart bulmaya çalış 20 25 tl ye. Bana sorarsan oc yapma. Karar senin
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X