Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerme(Yeni sistem ekledim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim hata yapmışsın. A8 5600K'nın kendi gpusu GT420'den 2 kat daha iyi. Ve külüstür dediğin bilgisayar RX460 çalıştırabilecek durumda. Tavsiyem RX460 İnventus'ta 550TL'ye bulabilirsin. Kapıda ödeme seçeneği de var.
  • Çikizen kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ram güç kaynağı ekran kartı ve psu zorunlu gibi monitor işlemci ve anakart sonrakı işlem ama işlemciyide bunların içine koyabiliceksem şimdiden daha iyi olur elbet
  • Ya aklım iyice gitti 470 de olabilirmi diye
  • Bende HD5750 var 150 kağit at verem dermişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda ciddi yardım arıyorum lütfen yardım edebileceğin konu varsa buyur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhornek

Burda ciddi yardım arıyorum lütfen yardım edebileceğin konu varsa buyur

Letgo ya bak sifirlar pahali dolar ucuk

• 2013 sonbaharda aldığım Asus gtx 650ti boostu 250₺ya veririm.Garantisi vs yok, uygun diyorsan PM beklerim.

• Son of Gloin kullanıcısına yanıt
    Ustam 2. el bi ürün aramıyorum teşekkürler 0 ürün şuan tercihim
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. N11 de MSI gtx 1050ti 600/60lık kuponla 600₺ ya geliyor, bak derim.

• Hakikaten konunun basinda daha onu dusunmustum bu apu sistem degil mi gt420 den de mi kotu bu apunun gpusu diye. Ama o kadar da sacma bir sistem kurmaz kimse diye soylememistim :S. Bence de bir ekran kartini cikarip oyle oynayin daha iyi olmali onboard gpusu.

• Anakart kitapçığı bulamadım sitede. Sen board revizyon kaç ona bi bakman lazım.

CPU kaça kadar desteklediği yazar. Bios update gerekebilir.

Ekran da 1050ti felan takabilirsin.

Monitör kasma bence, eğer varsa 24" 1080p monitör işini görür..

Ram'e gelirsek ne takılı ram varsa onun timinglerine benzeyen bir ram daha alabilirsin.

yani bu zamanda 12 ram ve üstü ideal. 8 de yeterli ama bi rahat alan bırakmak istiyorsan 12 iyidir.

ekran kartı hafızası 4gb'den aşağı olmasın artık.

diyeceklerim bunlar.

PSU için dandik ürün alma, fsp inca felan bunlar shit.. 3 vakte bozuluyor. sana bence 500w psu yeter de artar. highpower ucuz ve parasının hakkını verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 18 Şubat 2017; 16:14:45 >
  • Ne olmuş burada yahu

• neden curved ekran alıyorsun. Bence oynamanı etkiler
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    İşlemcim ekran kartında sıkıntı çıkarırmı?
  • Power supply almaniza gerek yok sizin 500w çok rahat yeter . 1050ti yerine rx 470 alabilirsiniz . Ram'iniz 1333mhz olmasi lazim sanirim ona göre 4 gb 1333 alin derim tabi 1600 ile de çalisir sanirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Son of Gloin

2013 sonbaharda aldığım Asus gtx 650ti boostu 250₺ya veririm.Garantisi vs yok, uygun diyorsan PM beklerim.

250 mi? Şaka mı ya . Hem garantisi yok hem 4 yillik orta segment karta 250 lira istiyosunuz.

• Ekran Kartı Önerme(Yeni sistem ekledim)

Nvidia Almazsan Öldürürüm!

• hhornek kullanıcısına yanıt
    ne kadar güçlü bir işlemci takabiliyorsun bilmiyorum. kılavuzdan desteğine bakman lazım internetten araştır lütfen.
  • Burası artık her kafadan ayrı ses oldu. Hangi birine güveneceksin yani? Herkesin hemfikir olduğu bir nokta olmayacak sonuçta yani. Kimsede de alacağın sistem veya onla kıyaslanabilir bir sistem yok. Sen aç youtube bak videolara yaz google a araştır karar ver. Boşver bu konuyu artık buradan sana hayır gelmez. Bana kalsa biliyorsun RX 460 2GB al hayatına devam et veya sıfırdan sistem diz ryzenlar çıkınca. Bu arada @Rindaman adamın ana karta en çok x4 760k takılıyor. Bios update gerekir mi bilinmez de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 18 Şubat 2017; 17:54:37 >
  • İlk ekran kartımdı, vay be unutmuşum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.