|
Arkadaşlar merhaba, Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. AMD FX 6300 işlemcim, ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 anakartım var. Yıllar önce pcyi alırken içerisine Asus R9 270 II 2GB GDDR5 256Bit ekran kartı almıştım. Bir süre önce bozuldu. Çok oyun vs. oynayan biri olmadığım için alma ihtiyacı hissetmedim. Fakat bu sıralar Zula, Pubg gibi oyunlara sarmaya başladım. Öyle deli gibi devasa ekran kartı aramıyorum. 8-10 bin TL bandına da çıkabilir ama geçici bir heves benim ki :) Muhtemelen bir süre sonra sıkılır bırakırım bu oyunlar. Genelde deli gibi FM oynuyorum onda da çok ekran kartına gerek yok. Neyse, Sapphire RX 550 4G ve Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6400 4GB ekran kartları belirttiğim oyunlar için iş görür mü? Yoksa bütçeyi arttırmak gerekir mi? AMD Radeon RX6600 8GB GDDR6 128Bit veya Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT uzunca bir süre beni götürür gibi ama belirttiğim ekran kartlarının 2-3 katı. Gerek var mı ona emin değilim. Önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efbmre -- 8 Haziran 2022; 7:56:40 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı