Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki konu daha genel olduğu için bu konuyu sadece ekran kartı önerisi almak için açtım

işlemci: ryzen 5 2600x psu: 550W

1000-1500 tlarası, en f/p olan ürünü almak istiyorum. max. 10-20 FPS farkederse ucuz olanı almak daha iyi benim için, oyundan çok render amaçlı kullanacağım

edit: PSU değiştirme imkanım yok, 550W yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1A45A76 -- 26 Ocak 2020; 8:32:51 >

• İndirim kovalarsan 1660super derim.
  • hocam marka da yazar mısınız?
    bir de işlemci darboğazda kalır mı bu gpu ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darboğaz vs. hiçbir sıkıntı olmaz. Bu fiyata alabileceğiniz açık ara en iyi kart 1660 super. İndirimde su an normalde bu fiyata zor bulunur

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC) 6GB 192Bit GDDR6 GTX 1660 Super Ekran Kartı (GLX-60SRL7DSY91S) - Super Hafta Sonu
    https://www.teknobiyotik.com/ana-sayfa-vitrini/super-hafta-sonu/galax-geforce-gtx1660-super-1-click-oc-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti-glx-60srl7dsy91s.html

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam öneri için teşekkürler. bu kartın amd tarafında muadili varsa yazar mısınız? ufak bir amd takıntım var, ufacık : )

• xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    hocam öneri için teşekkürler. bu kartın amd tarafında muadili varsa yazar mısınız? ufak bir amd takıntım var, ufacık : )

• AMD tarafında muadili RX 590 modelidir.
    RX 590 modeli güç olarak GTX 1660 Super modeli ile aynıdır.Ama...Daha fazla güç tüketir ve Wattman hatasına yakalanma ihtimaliniz vardır.Bunların dışında aynı güce sahiptir ancak VRAM kapasitesi daha fazladır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    1660 3gb - rx590 4gb olarak bahsediyorsun sanırım? 550W PSU yeterli gelir mi RX590'a? işlemci 95W harcıyor çünkü

• PSU'nuzu yazarsanız yetip yetmeyeceğine bakılır. Eğer iyi bir psu ise ve yenyise sorun yok.

Daha da içinize sinmezse undervolt öneririm.

• northwood kullanıcısına yanıt
    şudur hocam: Corsair VS550 550W 80+

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1A45A76

şudur hocam: Corsair VS550 550W 80+
    Eski sisteminizden kalma galiba. Yine de güzel psu bence denenebilir ama RX 580+UV daha risksiz olurdu

• northwood kullanıcısına yanıt
    yok hocam yeni aldım ya :/

• Bütçe 1660 ve 1660 süper modellere erişmekte güçlük çekse de bütçenizi zorlayarak 1660 süper alın derim o işlemci ile güzel bir ikili olurlar psu konusunda sorun yaşamazsınız
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    hocam az önce baktım da 1660 süper 120w, RX serisi 200w harcıyor.. rx590 alırsam da yeterli gelir mi güç kaynağım?

• outervision.com
    Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
    https://outervision.com/power-supply-calculator

bu siteden hesaplama yapabilirsin

• Normal koşullarda vs550w modeli rx580 590 gibi kartları besleyecektir fakat hem daha güçlü hemde daha az enerji harcayan 1660 modellerini tercih etmeniz yararınıza olacaktır.
  • 1660s indirim kovalayıp alın.

Amd tarafına gönlünüz kaymış gibi:) sorun çıkarsa uğraşırım derseniz rx 590a bakın.
    Kafam rahat olsun takayım kullanayım derseniz 1660s.. Oc yapılıp 1660ti ayarına çekersiniz. Güzel soğutmalı bir kasanız var ise..

• Yeter hocam rahat olsun içiniz. Bir de RX 580 8gb alıp undervolt ederseniz her türlü gideri var. GTX 1660 serisiyle kıyaslarsak RX 580'i tavsiye ederim hem fiyatı da uygun üste paranız bile kalır. Hatta başka birleşen de almanız gerekiyorsa ya da anakarta daha fazla bütçe ayırıp RX 570 8 GB tavsiye ederim ileride zaten upgrade gerekecek illa. RX 570 güzel kart kendim de kullanıyorum.

• Konu render ise Amd tarafında rx580/590 ın muadili gtx 1050ti filandır, 2.elden 500-600 a alırsın, amd kartların yarısı kadar bile güç tüketmeden benzer render performansını, muhtemelen fazlasını bile alırsın.

Yani 1660 veya 1660super in 1 saatte yaptığı render işlemini, rx580/590 ile en iyi şartlarda 2 saatte yaparsın, 2 saatte yaptığını ise 4 saat gibi, kısaca fark katlanarak açılabilir gibi bir durum var tabi bu sıradaki güç tüketimi farkından hiç bahsetmeye bile gerek yok.

Amd takıntın varsa rx590 alırsın yaw, gerekirse işlemciyle fln da yaparsın renderini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 26 Ocak 2020; 13:40:39 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.