Şimdi Ara

EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-450w-guc-kaynagi.html
    Buna göre ekran kartı önerisi istiyorum fiyat 700-800 tl arası olursa iyi olur

• GTX 950 yada olabilir GTX 960 ta olabilir onada yeter diye düşünüyorum işlemci tdpsi felan yüksek degilse diger parçalar nedir ?
  • Güç kaynağınız daha yüksek olsa seçenek çoğalırdı ama en iyi seçenekleri arkadaş yazmış zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcim amd athlon x4 860k / anakart a68hm-e33 v2 / 8 gb ram
  • Sizin İçin En İdeali GTX 950 Olacaktır
  • Anladım teşekkürler siparişi vereyim ben o zaman güç kaynağı yeterli gelir inş :)
  • Forumda VS450 İle GTX 950 Kullanab önerdiğimiz arkadaşlar var sıkıntı yaşamadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak 650 TL
    Powercolor R9 285 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Fakat işlemciniz ciddi derecede darboğaz yapacaktır. İşlemcinizi, dolayısıyla anakartınızı da değiştirmeniz gerekiyor.

• Intel Core i5 6600 || Msi GTX 960 4GB || Msi H110m ProVD Anakart || Kingston Hyperx 2133 Mhz DDR4 16GB || Sandisk Extreme 2 120GB SSD || Segate 7200 RPM 2TB Depolama || 600W Xigmatek Tauro Serisi Modüler Psu || DARK N10 || Asus VX239H 23 Inç || Logitech G105 Gaming Klavye || Logitech G402 Hyperion Fury Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Forumda VS450 İle GTX 950 Kullanab önerdiğimiz arkadaşlar var sıkıntı yaşamadılar

GTX 950 'ye bir darboğaz meydana gelir mi sizce diyecektim ama şunu görünce iyice kafam karıştı bu işlemci bu kadar iyi miymiş yahu ?

http://cpuboss.com/cpu/AMD-Athlon-X4-860K

GTX 960 bile takılır o zaman bu sisteme

• GTX 750 Ti veya 950. AMD önermiyorum çünkü PSU'nuz zayıf kalır.
  • GTX 750 Ti veya 950. AMD önermiyorum çünkü PSU'nuz zayıf kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.