Şimdi Ara

Ekran kartı No signal hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DVI - D çıkışlı ekrana sahibim uzun zamandır ekran kartı ile ilgili bir sıkıntı olmuyordu. Geçen gün ses jaklarını takmaya çalıştım(5.1) görüntü kaydı ve sonra gitti bilgisayar mavi ekran hatasını verdi. tekrar çalıştırdım bu sefer 5 dk sonra aynı şeyler oldu. Yeniden başlattığımda ise no signal uyarısını verdi ve uyku moduna geçti ekran fakat windows açılıyor sesleri felan geliyor. Ekranı ekran kartı çıkışına takınca no signal diyor , onboard'a takınca çalışıyor. Ses girşleriyle ilgili birşey olduğunu düşünüyorum.Anakart sorunlu olabilir Çizgi elektronik onarım görmüş dedi aldığımda. Ekran kartının fanı dönüyor. (HD 7770) Daha öncede başıma gelmişti. Ama nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde çözüldü sorun.

• Ekran kartınızı farklı bir bilgisayara takıp aynı şekilde görüntü almaya çalışın.
  • Hemen elimin altında bir bilgisayar olmadığı için bu dediğinizi şimdi gerçekleştiremeyeceğim başka bir çözümünüz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemci

Hemen elimin altında bir bilgisayar olmadığı için bu dediğinizi şimdi gerçekleştiremeyeceğim başka bir çözümünüz var mı ?

2 olasılık var gibi. Ya ekran kartı arızalı, yada Pcı Exp slotu arızalı.
    Elinizde farklı bir ekran kartı varsa takıp test edebilirmisiniz?
  • deniyeyim
  • Şuan ekran kartı çalışıyor. Şöyle bir temizledim tekrar taktım oldu.
  • arada sırada (~15 dk) mavi ekran çıkıyor. Bu neden olabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mavi ekran verdiğinde yazan kodun arızanın tespiti için büyük önemi var .
  • Bir daha olursa (İnşallah olmaz) fotoğrafını çekmeye çalışırım.
  • Buyrun bakın
     Ekran kartı No signal hatası
    http://www.faultwire.com/solutions-fatal_error/Attempt-to-reset-the-display-driver-and-recover-from-0x00000116-*1275.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemci -- 30 Ocak 2014; 14:33:53 >

• ekran katı agrızalı
  • garantiye felan göndersem olur mu acaba ?
  • Ben söyleyeyim en azından. Allah'a çok şükür sorunu çözdüm. Anakartta pci-e slotu biraz arızalı imiş. Ekran kartını biraz oynayınca sorun çözüldü. Büyük ihtimalle 0x0000116 mavi ekran hatası ekran kartının anakart'a tam oturmamasından kaynaklanıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.