Şimdi Ara

Ekran Kartı kurulumu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_71978782/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71995542

Yukarıda yazdığı üzere ekran kartı arıyordum ve fikirleriniz beni 7850'ye yönlendirdi. Bu gün aldım kartı 800W'lık PSU ile beraber. Daha öncesinde kullandığım ekran kartım Asus 430GT'idi. Direkt olarak taktım ve driver'ı yüklemek için Windows'u açtım, driver'ı kuramadan mavi ekran aldım. Hata 0x000000FC ile başlıyordu. Ben de RAM'lerden şüphelendim ve ikisini de söküp taktım. Sonrasında tek tek taktım ancak yine mavi ekran aldım. Şu anda yine bilgisayarımı kullanıyorum Bios'tan onboard ekran kartını seçtim ve herhangi bir hata almadım. Asus'un tüm yazılımlarını kaldırdım tam olarak ne yapmam gerektiğini bilen yardımcı olabilirse sevinirim. Tahminim daha önceki ekran kartını tam olarak kaldırılmamış olması.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Daha önceki ekran kartının sürücüsüyle alakalı bir durum değil bu.
    Mavi ekran hatası.
    Yüksek ihtimal donanım üzerine bir sorun.
    1-Ekran kartı arızalı olabilir.
    2-Çok düşük ihtimal pci exp slotunda sorun olabilir(ama diğer ekran kartını çalıştırıyorsa ondada problem yoktur)
    3-Ekran kartının sadece güç girişinde problem olabilir
    4-Powerdan çıkıp ekran kartının güç girişine taktığın 6pin molexte sorun olabilir.
    5-ekran kartının sadece monitor çıkışlarında sorun olabilir(hdmı-dvi-analog)

Bunları gözden geçir.Sorun devam ederse yeni olası sorunlar meydana getirir sonra yeniden gözden geçirmeler yaparız.
    Ok.

Aynı ekran kartından kullanıyorum.Her türlü yardımı elimden geldiğince yaparım.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheseCrazyTurk -- 18 Mart 2013; 3:29:09 >

• Ekran kartının arızalı oldugunu sanmıyorum çünkü görüntü veriyor belli bir süre. Yani şöyle düşünün; windows ve masaüstü açılıyor, otomatik kurma sihirbazı çalışıyor kısa süre sonra yukarıda yazdığım ekranı yazıyordum. Ekran kartının fan'ı çalışıyor stabil bir biçimde bu da 6 pin'in problem olmadığını göstermez mi ? Monitör çıkışlarında problem yok. Buna karşın daha önce çalıştırabiliyordum da. En son tüm Asus Nvdia yazılımlarını sildim. Şimdi farklı bir mavi ekran alıyorum üstelik bu sefer güvenli modda bile çalıştıramıyorum.

STOP: c00002e3
    Status: 0x0000001
    Security Manager Account hatası gibi bir şey...

Çıldırmak üzereyim. :(
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heps -- 18 Mart 2013; 3:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heps

Ekran kartının arızalı oldugunu sanmıyorum çünkü görüntü veriyor belli bir süre. Yani şöyle düşünün; windows ve masaüstü açılıyor, otomatik kurma sihirbazı çalışıyor kısa süre sonra yukarıda yazdığım ekranı yazıyordum. Ekran kartının fan'ı çalışıyor stabil bir biçimde bu da 6 pin'in problem olmadığını göstermez mi ? Monitör çıkışlarında problem yok. Buna karşın daha önce çalıştırabiliyordum da. En son tüm Asus Nvdia yazılımlarını sildim. Şimdi farklı bir mavi ekran alıyorum üstelik bu sefer güvenli modda bile çalıştıramıyorum.

STOP: c00002e3
    Status: 0x0000001
    Security Manager Account hatası gibi bir şey...

Çıldırmak üzereyim. :(
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bak burda ki arkadaşta seninle aynı sorunu yaşamış.http://forum.donanimhaber.com/m_66651390/tm.htm
    İstersen o arkadaşla ıletısıme gecebılırsın belkı cozmustur sorunu.

Ramleri tek tek dene.
    Kaç adet ramin varsa hepsini sök.
    Sonra 1 tanesini tak.Baktın sorun yok onu çıkar diğerini tak.
    Bu da olmazsa Bilgisayar açıldığı vakıt amd nın sıtesıne gir hemen.sürücülerini yükle.bir de öyle dene ama önce ramleri dedıgım gibi tek tek dene.
    Yıne yaz buraya kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheseCrazyTurk -- 18 Mart 2013; 16:50:58 >

• Maalesef son yazdigim problemden beri Windows u acamiyorum. Ramleri de denedim tekrar denerim.

İlginiz icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maalesef son yazdigim problemden beri Windows u acamiyorum. Ramleri de denedim tekrar denerim.

İlginiz icin tesekkur ederim.

Ben teşekkür ederim.Keşke yardım edebilsem.
    Tüm yapabileceğim bu kadar.
    İnan ki kendi bilgisayarım bozulmuşcasına canım sıkıldı senin pc ye.
  • Malesef format atmak zorunda kaldım. Şu an sistem kuruyorum arkadaşlar. En azından benimle aynı problemi yaşayanlara da sadece bunu tavsiye edebileceğimi söylemek istedim.

Yardım için teşekkür yine de. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Malesef format atmak zorunda kaldım. Şu an sistem kuruyorum arkadaşlar. En azından benimle aynı problemi yaşayanlara da sadece bunu tavsiye edebileceğimi söylemek istedim.

Yardım için teşekkür yine de. :)

Formattan sonra düzeldimi?sorun var mı şuan?
  • Düzeldi şu anda stabil olarak kullanabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.