Şimdi Ara

ekran kartı kod 43

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir hafta önce CASPER NEO CD TKQ8400A model masaüstü bilgisayarımı ekrana görüntü gelmediği gerekçesiyle servise gönderdim anakartımının üzerinde çizik olduğu gerekçesizyle g41m-combo model bir anakart almışlar ancak bilgisayarım servisten geldikten sonra ati readon HD 4300/4500 series ekran kartımda ''(kod 43) Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.'' bu hatayı nasıl düzeltirim bu konuda beni bilgilendirirmisiniz

ekran kartı kod 43

• driver yada hardware sorunları sonrası oluşan bir durumdur bu. aygıt yaşadığı problemler sonucu windows bu kodla durdurur aygıtı.

basitçe ya driverını güncelle yada ekran kartının donanımsal sıkıntıları var.

kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet9696

yaklaşık bir hafta önce CASPER NEO CD TKQ8400A model masaüstü bilgisayarımı ekrana görüntü gelmediği gerekçesiyle servise gönderdim anakartımının üzerinde çizik olduğu gerekçesizyle g41m-combo model bir anakart almışlar ancak bilgisayarım servisten geldikten sonra ati readon HD 4300/4500 series ekran kartımda ''(kod 43) Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.'' bu hatayı nasıl düzeltirim bu konuda beni bilgilendirirmisiniz

ekran kartı kod 43

merhabalar;

verdiğim linkdeki programı kurunuz ve yasal keyi internete bağlı durumda iken giriniz... Buraya Tıklayarak indiriniz...

Tüm Donanımlarınızı bu program ile güncelleyebilirsiniz...

Sorununuzun Durumu Hakkında Bilgi Veririseniz Sevinirim

• driverlearı güncelledim olmadı @ alpzoom verdiğin linkteki rar dosyasının keyini bulamadım
  • quote:

driverlearı güncelledim olmadı @ alpzoom verdiğin linkteki rar dosyasının keyini bulamadım

Seriali içinde yasal keydir. İnternete bağlı iken seriali girmelisiniz. İnternet bağlantısı yokken seriali kabul etmez..
  • aynı hataları bende alıyorum amd radeon hd7670m ve ıntel graphics 4000 var nasıl duzelticem
  • quote:

yaklaşık bir hafta önce CASPER NEO CD TKQ8400A model masaüstü bilgisayarımı ekrana görüntü gelmediği gerekçesiyle servise gönderdim anakartımının üzerinde çizik olduğu gerekçesizyle g41m-combo model bir anakart almışlar ancak bilgisayarım servisten geldikten sonra ati readon HD 4300/4500 series ekran kartımda ''(kod 43) Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.'' bu hatayı nasıl düzeltirim bu konuda beni bilgilendirirmisiniz

ekran kartı kod 43

Windows 8 32 bit için http://www2.ati.com/drivers/legacy/13-1-legacy_vista_win7_win8_32_dd_ccc.exe
    Windows 8 64 bit için http://www2.ati.com/drivers/legacy/13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc.exe

Driver güncellemek için kulağı öteki taraftan tutmak gereksiz. Linklerdeki dosyayı uygun sürümünüze göre indirip kurun

Ayrıca bu adreste sizin sorununuzun aynısı driver güncellenmesiyle düzelmiş. Ama bu kod:43 hem donanımsal hem de yazılımsal olabilir. Driver update sonra değerlendirmek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.