Şimdi Ara

Ekran Kartı Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler imzamdada belirttiğim gibi sistemim mevcut.
    Şimdi ısınmadan kastım olan sorunum ise, bilgisayarım uyku moduna girdikten sonra ekran kartımın ısısı hızlı bir artışa neden oluyor, bilgisayarı açtığımda ekran kararıo, res atıyorum gayet normal açılıyo ama ekran kartı sogutucusu hızlı bır sekılde calısmaya baslıo resden sonra. "sanırım bu demek oluyor ki ekran kartım ısınıyor ve sogutma devreye giriyor" ve bu sorunun ısınmadan kaynaklandığını kesin olarak belirtmemin nedeni, resten sonra bilgisayar açılınca smartdoctor a girip ısı değerine baktım, normalde 55 in üzerine pek çıkmaz ama uyku modunda noluosa artık 75-85 lere kadar çıkmış? çözüm yolu nasıl olmalı bilgilendirmelerinizi bekliyorum.

• Bir ihtimal sorunun kaynağı sürücü olabilir. Şu konuyu açan arkadaşta benzer sorunu yaşıyor. Kart boştayken yüksek ısıda çalışıyormuş. Sürücüyü temizce kaldırıp farklı versiyon dene öncelikle. Yüksele sırasında temiz yükleme yap seçeneğini seçersen iyi olur:http://resim.donanimhaber.com/m_63900215/tm.htm

Sorun sürücüden değilse eğer, kartının soğutucu montajında sorun yoksa, kartın arızalanmış olabilir. Bundan emin olmak için ya kartını başka bir sistemde, ya da başka bir kartı kendi sisteminde deneyerek sorunun kaynağını anlayabilirsin. Eğer sorun ekran kartında ise, garantisi varken garantiye gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 31 Temmuz 2012; 10:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliste

Beyler imzamdada belirttiğim gibi sistemim mevcut.
    Şimdi ısınmadan kastım olan sorunum ise, bilgisayarım uyku moduna girdikten sonra ekran kartımın ısısı hızlı bir artışa neden oluyor, bilgisayarı açtığımda ekran kararıo, res atıyorum gayet normal açılıyo ama ekran kartı sogutucusu hızlı bır sekılde calısmaya baslıo resden sonra. "sanırım bu demek oluyor ki ekran kartım ısınıyor ve sogutma devreye giriyor" ve bu sorunun ısınmadan kaynaklandığını kesin olarak belirtmemin nedeni, resten sonra bilgisayar açılınca smartdoctor a girip ısı değerine baktım, normalde 55 in üzerine pek çıkmaz ama uyku modunda noluosa artık 75-85 lere kadar çıkmış? çözüm yolu nasıl olmalı bilgilendirmelerinizi bekliyorum.

Aynı kartı kullanıyoruz.Pc açılırken hızlı dönüyorsa fanlar overclock yapmışsın demektir.Smartdoctorun ayarları basit yanlışlıkla veya bilerek değerleri degiştirdiysen ki zaten saga sola çekince direk oc oluyor Bu duruma gelmiştir yada voltajı fazla verdin

pc acılırken bir sorun yok, ilk aldığım gibi neyse halen öyle sorunsuz. Yazdığımı iyi okuyun. "açılırken herşey normal"

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bir ihtimal sorunun kaynağı sürücü olabilir. Şu konuyu açan arkadaşta benzer sorunu yaşıyor. Kart boştayken yüksek ısıda çalışıyormuş. Sürücüyü temizce kaldırıp farklı versiyon dene öncelikle. Yüksele sırasında temiz yükleme yap seçeneğini seçersen iyi olur:http://resim.donanimhaber.com/m_63900215/tm.htm

Sorun sürücüden değilse eğer, kartının soğutucu montajında sorun yoksa, kartın arızalanmış olabilir. Bundan emin olmak için ya kartını başka bir sistemde, ya da başka bir kartı kendi sisteminde deneyerek sorunun kaynağını anlayabilirsin. Eğer sorun ekran kartında ise, garantisi varken garantiye gönder.

sürücülerden kaynaklanmıyor denemiştim daha önce, garantisi devam ediyor garantiye vericem. Teşekkürler ilginiz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.