Sevgili arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var scrollable alanlarda scroll yaptığımda (örneğin web sayfalarında) veya bir pencereyi saga sola taşıdığımda ekranda dikine rengarenk çizgiler beliriyor.. refresh edince bu çizgiler yok oluyor.. monitör problem değil çünki çizgiler varken print screen yaptığım ekran görüntüsünü ekran düzgünken açtığımda da dikine çizgiler duruyordu.. benim sorum bu bir donanımsal problemmidir. ekran kartı dışında herhangi başka bir donanımdan kaynaklanıyor olabilirmi(bence olamaz) problemi çözmek için ekran kartını yenilemek dışında önerileriniz varmı.. (başka bir ekran kartıyla test edemiyorum sistemi..) Yazılımsal bir problem olabilirmi (bence olamaz keske oyle olsa)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
sistem:nvidia 128mb geforce 4 mx440 ekran kartı, hyundai image quest q 790 17' monitör, 512mb 266mhz oem ram, intel p4 2.0 işlemci sanırım yeterlidir.. tekrar teşekkürler iyi çalışmalar
arkadaşım problemine aslında sen çözüm bulmuşsun ama istersen önce ekran kartını kendin bir sök ve ekran kartını bağlantı noktalarını ve anakertındaki agp slotunu temizle sonra tekrar dene sorunun çok küçük bir ihtimelde olsa anakertındada kaynaklanabilir