Selamun aleykum arkadaşlar gigabyte ga-ma78lmt-s2 anakartım 6 gb ddr3 ramim var amd athlon x3 450 3.2ghz 1.5mb işlemcim var beni sadece 2-3 yıllık idare edecek oyunları 720-1080p high medium-low farketmez bi ekran kartı lazım.
Malum işlemci biraz eski yeni ekran kartlarını desteklemiyor r7 260x alabilirmiyim diye geçenlerde sormuştum fakat zorlar hatta olmaz dediler.bazıları r7 250 dediler fakat bana yetmez performansı biraz düşük. Benim suan almak istediğim kart var ama birden fazla yani hangisini alacağımı düşünüyorum
Hocam bunlar arasinda bana en mantiklisi 6850 gibi gozuktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: snows
Hocam bunlar arasinda bana en mantiklisi 6850 gibi gozuktu
Açıkçası 6850 yerine gtx460 ı tercih ederim performans açısından. Youtube da görmüştüm benle aynı işlemci ve gtx460 vardı. Fakat bende 6850 tercih ederim çünkü hala sıfırı var piyasada garantili şekilde fakat gtx460 sıfırı yok. hep 2.el ama eğer gtx550ti veya gtx550 zorlamazsa almayı düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alperdundar7138
Selamun aleykum arkadaşlar gigabyte ga-ma78lmt-s2 anakartım 6 gb ddr3 ramim var amd athlon x3 450 3.2ghz 1.5mb işlemcim var beni sadece 2-3 yıllık idare edecek oyunları 720-1080p high medium-low farketmez bi ekran kartı lazım.
Malum işlemci biraz eski yeni ekran kartlarını desteklemiyor r7 260x alabilirmiyim diye geçenlerde sormuştum fakat zorlar hatta olmaz dediler.bazıları r7 250 dediler fakat bana yetmez performansı biraz düşük. Benim suan almak istediğim kart var ama birden fazla yani hangisini alacağımı düşünüyorum
Anakartında çekirdek açma özelliği varsa 4. çekirdeği açmayı denermisin 4 çekirdek olursa r7 260x le öle böle idare edersin bu haliyle zor athlon x4 haliyle bile zorlar