Şimdi Ara

ekran kartı güncelleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaslar baslıktada belirttigim üzere ekran kartımı güncelliyermiyorum ..

    (masaüstü pc) ati readon hd 5400 series, xp 32 bit . kullanıyorum ve en son geçen sene güncellemişim . simdi atinin internet sitesinden girip indirdigim güncellemeyi kuruyorum , ortalarına gelince hata veriyor .. işte sizin pc'niz ile uyumlu deil diyor yani .. arkadaslar ama ben defelarca denedim ve eminim yani doğru driveri indirdigimden , böyle bi hatayi niye veriyor bilen varsa yardımcı olsun , teşekkürler iyi forumlar

    ayrıca bi ekleme yapayım , bu oto yükleme şeysi işte , atinin kendi buluyor filan . ondanda denedim olmuyor , o program hic işlemıyor öylece acıyorum boş boş duruyor :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxirfoxx -- 29 Eylül 2014; 13:57:50 >



  • Ekran kartını komple kaldırıp tekrardan kurmanı tavsiye ederim ;)
  • üstad onuda denedim de olmamıştı bundan 1 ay once filan , aslında benim icin ekran kartı guncelleme filan esas sorun deil . daha az önce fifa atarken ekran siyahlaştı , biraz araştırdım , daha önce bu sorunla karsılasanlar olmus filan , ekran kartını guncellemelerını filan önermişler bende o yüzden bu soruna cevap aradım . yoksa bu sorun bende bayadır var arastırdım fılan çözümde bulamadım acıkcası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxirfoxx -- 29 Eylül 2014; 14:05:17 >
  • Anakartını güncellemeyi denemelisin o zaman hem tam verim alırsın her konuda. Anakartının sitesinden orjinal güncellemelerini yapmalısın. Denemesi bedava.
  • üstad çok güzel söyledin ağzına sağlıkta ben anakartım ne bilmiyorum ki sitesine girip indireyim nasıl ögrenebilirim onu ismini cismini anakartın , güncellemesini filan yardımcı olabilirsen dediğin gibi tam verim alırım , ben bu pc deki güncellemelerden vs hic bi bilgim filan yok işte öyle kafamıza göre kullanıyoruz bakımsız
  • Tüm donanımlarını gösteren programlar var . Onlardan birini yükleyip anakart modeline bakabilirsin ve burada ekran kartı modelinde bellidir. Belkide yanlış bakıyorsun herneyse, Anakart modeli bulup anakartının resmi sitesine girip modelinin driverleri bulup oradaki en güncel sürümleri indirip bilgisayarına yüklemelisin. Ayrıca virüs konusuna gelince malware taraması yapmanı tavsiye ederim.
  • anladım üstad umarım olur çok teşekkürler bügün biraz şu bilgisayara bakım yapayım , çok hırpalandı yazıktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.