Bildirim
Ekran Kartı Güncelleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Firmware güncellemesi yapmanızı tavsiye etmem. Kartta bir problem olduğunu düşünüyorsanız garantiye gönderin, güncelleme yaparlarsa da onlar yapsın.Çünkü problem olursa onlar yenisini verirler size siz yaparsanız kullanıcı hatası derler ve kart elinizde kalır. _____________________________ Sistem özellikleri, kullandığınız işletim sistemini ve sorunların çözümü için denediğiniz yöntemleri belirtmeniz daha hızlı yardım almanızı sağlar. Bilgi paylaştıkça artar -
Güncelden kastınız ne acaba anlamadım. Sürücü yazılımımı firmware mi.
Driver İse CCC 'Den Firmware İse GPU-Z Adlı programdan bakabilirsiniz._____________________________ ASUS M3A78-CM / AMD PHENOM II X4 965 3.4Ghz / KİNGSTON 4 GB DDR2 800 MHz / 1 GB ATİ SAPPHİRE 5770 VAPOR-X / 500GB WD 32MB SATA2 / 400GB SEAGATE BARRACUDA 7200.10 / 19" PHİLİPS 190CW9FB / COOLER MASTER RC-332 / OCZ FATAL1TY 550W / LOGİTECH X-540 / A4-Tech XL-740K OSCAR LASER / XIGMATEK RED SCORPION -
driver değil. heralde bunun güncel sürümü çıkmış. nasıl güncellerim onu soruyorum.
Seyyah bazı oyunlarda ekran kartı minimum gereksinimlere uyarken yetersiz geliyor_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı