Şimdi Ara

Ekran Kartı Görüntü Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasanın tozlanması sebebiyle ekran kartını vs. çıkarıp temizledim fakat geri taktığımda ekran kartının fanı dönüyor her şeyi normal fakat görüntü vermiyor bunun üzerine onboard ekran kartını denedim bir sorun yok görüntü veriyor fakat bu Gts 450 neden görüntü vermiyor tabi harici ekran kartı olmadan bir şeyde yapılmıyor.
    Ayrıyetten yüklü olan Nvidia kontrol panelinide açamıyordum sistemiz bu donanımı desteklemiyor gibi bir şey diyordu yani sistem ekran kartını görmüyor ama yalnızca bu gts 450'yi görmüyor.
    Denenen yöntemler;
    1-Driver kaldır yükle
    2-Ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme
    3-Farklı bir ekran kartını Gts 450 ile değiştirip deneme (herangi bir sorun olmadı farklı ekran kartı aynı slotta çalışıyor)
    4-Bios pilini çıkar bekle
    5-Biosu sıfırla
    6-Format
    7-Bios güncelleme(zaten günceldi üstüne tekrar yükledi sanırım)
    Sistem;
    Asus M5A78L ML-X
    Zotac Gts 450 AMP
    Kingston Hyperx 6 GB
    Amd Athlon Fx4100
    İ.sistemi Windows 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 20 Nisan 2013; 21:59:15 >

• ram leri çıkar yerlerini değiştirip tak öyle dene.
    en son benim ekran kartı görüntü vermediginde ram lerle oynadım düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yegemen

ram leri çıkar yerlerini değiştirip tak öyle dene.
    en son benim ekran kartı görüntü vermediginde ram lerle oynadım düzeldi.

Aynı yere hiç bir değişiklik yapmadan farklı bir ekran kartı takınca çalışıyor fakat bir deniyim.
    Ayrıca Donanım ve Aygıtlar taramasında hata olarak "donanım değişiklikleri algınlanmamış olabilir" diyor fakat düzeltmek için herhangi bir seçenek yok

Edit: Ramlerin yerini değiştirince ekran kartını yeni donanım olarak algıladı ve driver'i kurdu yardımın için teşekkür ederim denemediğim tek yöntem doğru çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 20 Nisan 2013; 23:02:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Bozuk Görüntü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.