Şimdi Ara

ekran kartı fanları dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni sistem topladım, kendim monte etmeye çalıştım ancak şöyle bir problemle karşılaştım.
    Kasanın güç tuşuna bastıktan sonra sistemdeki tüm fanlar düzgün bir şekilde dönmeye başlıyor ancak yaklaşık 4-5 saniye sonra ekran kartının fanı duruyor. İşlemci soğutucu ve kasa fanları dönmeye devam ediyor. Anakart, ekran kartının ışıkları yanıyor. Monitör'de no signal uyarısı görüyorum, yani açılmıyor.
    güç kaynağı evga supernova 750W gold, ekran kartı gtx 980. Başka bir bileşeni söylemem gerekirse onu da yazarım.

• Çıkaracaksın ekran kartını onboard deniyeceksin çalışırsa ekran kartın bozuk demektir, çalışmazsa bi arkadaşından ram alıp deniceksin açılırsa ramlerin bozuk demektir, açılmazsa başka bir anakart deniceksin çalışırsa anakartın bozuk demektir, bunları denemeden neyin bozuk olduğunu anlayamazsın, belki hiçbirşey bozuk değildir ama anakart rami görmüyordur, rami çıkar başka slota tak, 2 ramin varsa tek ram dene.
  • @alvete
    yarın dediklerini sırayla deniycem hocam sağol
    @KralCocuk44
    2 adet 8 pinlik giriş var ikisinide taktım
  • Islemci power kablosunu takilimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

@alvete
    yarın dediklerini sırayla deniycem hocam sağol
    @KralCocuk44
    2 adet 8 pinlik giriş var ikisinide taktım

Önemli değil deneyip yazarsan yardımcı olmaya çalışırım, eğer bios ekranı geliyor windows açılırken no signal yazıyor gibi bir durum varsa başıma geldi yardımcı olmaya çalışırım yine.
  • On board da açılıyorsa pc. Büyük ihtimalle biosu resetlesiginde düzelir sikintin. Bütün parçaların yerine takılı olduğundan emin ol sonrada ya anakartın pilini cikart 10/15 saniye bekle tak öyle aç. Ya da anakartın üzerinde cmos tuşu vardır pc açıkken ona baş o kendini reaetler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hiç bir sıkıntı yokmuş nedense bu sabah tekrar açtığımda direk bios ekranı geldi, w8.1 yükledim şuan çalışıyor. Ancak modemden kabloyla bilgisayara bağlantı yaptığımda internet bağlantısını alamadım. Anakartın cd'sini takıp ayar yapmam falan mı gerekiyor bilen var mı?
  • Ethernet surucusu kurulu degilse baglantisi yapamazsin cddeki ethernetin kur daha sonra guncelle

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Ethernet surucusu kurulu degilse baglantisi yapamazsin cddeki ethernetin kur daha sonra guncelle

hocam malesef cdrom yok başka bir bilgisayardan asusun internet sitesine girip anakartın driver'larına bakıyorum. Ethernet driver olarak geçmiyor sanırım adı.
    Intel LAN Driver V20.2.3001.0 for Windows Win8.1 64bit---(WHQL) şu isimde bir driver buldum, bu olabilir mi?
  • Evet odur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.