Şimdi Ara

Ekran Kartı Fanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımın fanı aşırı ısınmadan kenarındaki pastik eriyerek kopmuştu. İlk başta ekran kartı yandı sandım kapanınca bilgisayar. Ama devrede sorun olmadığını farkettim ama uzun süre kullanamadım. Sonra bir arkadaşa danıştım. Böyle de kullanabikleceğimi ama dikkatli olmamı söyledi. Şimdi ekran kartını fansız kullanıyorum ve oyunlarda bir süre sonra görüntü sonradan ve yavaş gelmeye başlıyor. Takılmalar oluyor. Cs ve torchlightta bile oluyor. Cs'yi maksimum 30 dakika oynayabiliyorum ama diğer oyunlarda 5 dakika en fazla. Acaba ekran kartının fansız daha rahat çalışmasını sağlayabileceğim basit şeyler önerebilecek birileri var mı? Çok memnun olurum gerçekten. Bir süre fan taktırmamın ya da kartı değiştirmemin imkanı yok. Ekran kartı Nvidia 512 mb GeForce 8600 gt.

• Teknik Yardım kısmına aç konu bence dostum. Daha iyi yardımcı olurlar
  • Sakın fansız oynama, süs diye takılmıyor o fanlar, geçen hafta ekran kartım ısıdan dolayı yandı, hem de fanı üzerinde iken.
    Eğer şansın var ise garantiye bir götür belki yardımcı olurlar, ya da yeni bir fan almaya bak.
  • Teknik yardımda teknik yardım yapacakları için pek birşeye yarayacağını sanmam :D Yani ben anlamam içini açıp fan takmaktan felan. Burda oyuncuların günlük yaşamda kullandığı basit ve pratik soğutma tekniklerini öğrenmek için açtım :D

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Sakın fansız oynama, süs diye takılmıyor o fanlar, geçen hafta ekran kartım ısıdan dolayı yandı, hem de fanı üzerinde iken.
    Eğer şansın var ise garantiye bir götür belki yardımcı olurlar, ya da yeni bir fan almaya bak.

Garanti süresi doldu. Yeni fan taktıracağım ama nasılsa yüklenecek oyunlar oynamıyorum diye kullanayım dedim. Cs oynuyorum sadece. Onda da kasmaya başladı. Yarımşar saat oynuyorum artık. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 14 Haziran 2010; 19:08:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    2 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.