Şimdi Ara

EKRAN KARTI EN AZ KAC OLMALI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİM 128 MB EKRAN KARTIM WAR OYUNU ETKİLERMİ ACABA.....

• bir oyunu acman icin ekran kartının mbsi okadar onemli degildir onemli olan kac bit oldugudur...

128mb 128 bit bir ekran kartıyla oynayamazsın hos sendeki buyuk ihtimal 128mb 64bittir

Eger oyunu almak istersen benden sana bir tavsiye cunku o ekran kartının takılı oldugu makineyi tahmın edebiliyorum p3 3,0 degildir islemcin yeni makine almak istersen ben sana yazıyım hemen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Toplama Bilgisayar pentium D cift Cekirdek
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

> İntel Pentium D 3,2 2x2=4md cacho
    >Asus p5ld2 ana kart
    >1 Gb Ddr 667 mhz Kingston Ram (512x2 Kit ddr2)
    >Saphire x850xt ekran kartı 170$+kdv gibi bir sey piyasanın en iyi ekran kartı
    +Buna fan olarak Arcticcooling silencer 5 Rev 2 taktır
    >250gb Samsung SataII NCQ Hdd
    >Cm Cention Siyah Kasa
    >Cart Reader
    >1.4 Samsung Floopy 9$
    >Dvd-Rw 16x4x16 olması lazım plipis marka :D

19" Gene plipis marka Lcd al cözünürlü iyi
    kalite istersen sony al tabi paran yeterse bu makine cok pahalı degil ama klasmanına gore pahalı degil A sınıf bir makinedir seni 7yıl goturur garantısı benim:D yani sanıyorum 1,7-2,1 civarında sahasen bu benim kendi makinem ben oldukca ucuza aldım o fiyata bulabilecegini sanmıyorum parcalar dısardan geldi mesela anakart ukraynada ucuz ram falan :D onlar ordan geldi aslında en ucuz yer kore tayvan cin buralardan getirirsen bu makine sana 450dolara gelir:D ben sahsen toplam 750dolar verdim

------------------------
    Not:Bu genel olarak iyi bir makinedir ama bu makineyi oyun oynarım diye alcaksan islemcini amd al suan P.D islemciden daha iyi sanıyorum oyun performansı acısından ama ben intelden sasmam cunku ben genel bir kulanıcıyım Amd sagdece oyunda iyi bastan soyleyim oda eski makinemle arkın makinesine baktık ona gore soyluyorum tabi ben bu makineyi alalı 4-5ay oluyor simdi ne eder tam bir fiyat vermedim haberin olsun

Direk cogu kisin yorumu bu makine gercekmi falan olcakama gercek
    ----------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwN -- 15 Eylül 2006; 3:38:59 >

• slm kardes oralardan birini ayarlayabilirmisin bana

yaw cidden o makine o fiyata vayy be bizim arkadas ondan coook cook daha dusuk bi sistemi 2900 doara aldı
  • pc 'im özellikleri

p4 3000+ lga çift cekirdek

128 mb ekran kartı..

760 ram..

80 gb hardisc..

yetrmi sizce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

pc 'im özellikleri

128 mb ekran kartı..

760 ram..

80 gb hardisc..

yetrmi sizce...

zuhahah onela öyle sen bırak o pc ile oyuna girmeyi yuklemesi bile 1saat surer
  • neden neyi var ?

1 saat sürsün ne olcak?

knigtta oynadım bu pc yle

mu onlinede oynadım...

flyfor fun onlinede oynadım...

conquer onlinede oynadım..

hic birinde sorun cıkarmadı gülemkten kastettiğin ne?
    param olsa inan daha iyisini alırdım gülüncek durumda oldumu sanmıyorum cok istersen adres vereyim yolla bi ekran kartı

o kdra yetti o kdr aldım ötesi yok....
  • 256 mb ekran karti- 3.00 ghz dual cpu- 4gb ram -250gb hdd- buda benim makina iyi degil ama idare ediyoz iste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    En iyi ekran
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnmde 128 cok rahat oynuom.ama bide anasını....... telekomu olmasa daha rahat oynicam
  • 256 mb ekran karti- 3.00 ghz dual cpu- 4gb ram -250gb hdd- buda benim makina iyi degil ama idare ediyoz iste...

hocam 4 gb ram ne ya

NAPTIN SEN AŞMIŞSIN WALLA:d:d:d

bnmde 128 cok rahat oynuom. ama bide anasını....... telekomu olmasa daha rahat oynicam

AkHaiRtr
    kardşeim içime su serptin walla...

• bi omur boyu oynarsın

benim pc

p4 2.4 ghz 533 mhz
    128 mb ti 4200 msi 8x
    512 mb 333 mhz ram
    80 gb harddisk

oyunu en iyide actigim zaman 50-60 kisi actiona girince biraz takılıyor o kadar

ve ben bu sistemle 2 lineage 2 birden caliştirabiliyorum o kadarda abartı ozelliklere gernk yok
  • zuhahah onela öyle sen bırak o pc ile oyuna girmeyi yuklemesi bile 1saat surer
    ...

MORFEUS arkadasımız böyle gülünce sanki başka galaxi'de

oyun oynuycakmısım gibi hissettim ....

WALLA SAOLUN ...RAHATLADIM
  • Ya ekran kartın 64 mbyte olsa bile yine oynarsın ne fark eder .. Oyunun ayarlarından en kötü ayarlara getir rahat edersin... Bizim görüntüler çok iyi de noluyor sanki yine telekom kaynaklı lag yine server kaynaklı lag ... Sadece oyunu başkalarına göre biraz daha kötü özelliklerle oynarsın o kadar da olsun...

Hatta oyundayken alt+p tuşuna bas belki uzağı ii göremezsin ama ekran kartından kaynaklanan ağırlaşmayı azaltırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

slm kardes oralardan birini ayarlayabilirmisin bana

yaw cidden o makine o fiyata vayy be bizim arkadas ondan coook cook daha dusuk bi sistemi 2900 doara aldı

kardes kusurabakmayın uyuya kalmısım gec girdim forumlara

senin dedigine gelince walla bilmiyorum o fiyat 4-5 ay oncesine ait simdi ne kadardır bilmiorum ama o arkadasına tek sozum var marka alırsa kazık yer hic bir makine bundan dusuk oldu halde 2,9 milyar etmez

bu makineyi bile topluyorsun 2,9 etmiyor girrin isterseniz mavibilgisayarın sitesine ki orası oldukca kazıktır okadar etmez makine
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada gerekli sistem gereksinimleriwww.lineage2.com da dowload bolumunde yazıyor ordan bakarsan daha iyi olur ama diger arkadasların soyledigi dogru sen o makine ile anca ko ile muyu oynarsın zaten onlarda bile oyun takılır falan senin bu oyun icin makineni degistirmen sart olmadı ekran kartı ve ram al seni idare eder..Sphire ATI nin bir ekran kartı var 87 dolar sanırım onu al x1300 fena bir ekran kartı sayılmaz seni idare eder ama sana diyorum anlamıyorsun ekran kartının mbsi onemsiz alırken kac bit oldugunu sor

Bu kart sanırım 512mb 256bit olması lazım most wanted full grafik acıyor ama dandik bir kart x850xt ye gore

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

pc 'im özellikleri

128 mb ekran kartı..

760 ram..

80 gb hardisc..

yetermi sizce...

zuhahah onela öyle sen bırak o pc ile oyuna girmeyi yuklemesi bile 1saat surer

LUCADRİS SEN L2 SERVER KURACAKSİN GALİBA ERİCA SERVER OZELLİKLERİ
    2× 3.8GHz Xeon CPU
    4GB 667 MHz DDR2 RAM
    100MBit International Bandwidth SERVER YA böle bir makine yada böle bir makineye gecirecekler
    Bu ara benim makine
    AMD 2500@2575
    EPOX8RDA3+PRO
    1.5GB Twinmos ram
    Leadtek nvidia 6800le 1.4volt 16.6 365 860 falan filan
    OYUN
    en az rahat oynamak icin tek 512 ram olsun ekran karti 64mb olsun yeter oynuyor oyunu 1024.768low detail
    Kardes ben mavra attimya o makineyle tam ekran kartının modelini bilmiyorum ama 1024.768 full rahat oynarsin belki hdr efek actinda 1gb ram istiyebilir
    Hepinizi makinesi iyi

• Darkcavalry Arkadasimizin makinesi fear acarim 2-3 tanede l2 acar oynarım l2walker kullanman bile
    Ama sen oyunu 1280-1024 full high oynamayı ve hdr efekti ac oyun bambaska oluyorya
  • biliyorum valla elf gorunce azar hale geldim artık dusurdum graikleri zati nasıl kurcagimi bilsem turk serveri kurcam bu makineden
  • Orasini dogru söyluyorsun detaylari acinca vücut hatlari cok belli oluyor ama sakın bir bayana bunu söylemeyin
    Benden tavsiye
  • yokcanım okadar hanzo degiliz bu isin geyigi gerci birine laf atım oyunda ama dondu kesti pek bir muhabbet kuramadım
  • hehe buralar geyik kokmuş

bu arada benim oynadığım cozunurluk 1280*960

• makinadan değilde telekom lanet bağlantısından şüphe et kardeşim sen inan bak benım makinam P4 3.0GHZ 128 MB 6600 GT Foxconn AnaKart(alalı 6 ay olmadı) 1024 Ram... Full Grafik 1024 Çözünürlük HDR efectler dahil herşey tam full açık ama gel görki Bu Telekom aptal pinginden dolayı maalesef oyundan tam tad alamıyorum şehirler dışında yürümek tam bir işkence...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.