Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus F3SV 220DR model laptopum var.Daha önceden bozuldu,yaptırdım şimdi yine bozuldu.Sorunum ekranımda mavi çizgiler çıkıyor.Forumda lehimden dolayıdır falan diye yazılmış,şimdilik ellemedim.

Sorunum şu.Ekran kartı driverı kuramıyorum.Nvidia'nın sitesinden çekip kuruyorum;ama ondan sonra bilgisayar güvenli mod haricinde başlamıyor,sürekli restart atıyor.Bunun nedeni ekran kartının arızalı olması mı?Laptop takılı ekran kartını algılayamıyor mu?

Teşekkürler.

• Bilen yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bilen yok mu arkadaşlar?

dostum bende de datron tw7a var aynı sorunu 1 haftadır yaşıyorum sorun ekran kartıyla anakart arasında iletişim kuran bir çipteki sorundan kaynaklanıyor. garantin devam ediyorsa servise vereceksin muhtemelen değişim yapacaklar garantin yoksa uygun bir teknik servisten anakart fiyatı öğren ya da lehimle ilgili bişeyler var ben de denemedim daha ama deneyen arkadaşlar allah razı olsun diye yazmışlar hep veriyorum linkini

bana da gelişmelerden haber ver aynı dertten muzdaribiz çünkü

http://forum.donanimhaber.com/m_34533273/mpage_3/key_/tm.htm

6ya bölündü dediğine bakma aynı sorun bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bilen yok mu arkadaşlar?

dostum bende de datron tw7a var aynı sorunu 1 haftadır yaşıyorum sorun ekran kartıyla anakart arasında iletişim kuran bir çipteki sorundan kaynaklanıyor. garantin devam ediyorsa servise vereceksin muhtemelen değişim yapacaklar garantin yoksa uygun bir teknik servisten anakart fiyatı öğren ya da lehimle ilgili bişeyler var ben de denemedim daha ama deneyen arkadaşlar allah razı olsun diye yazmışlar hep veriyorum linkini

bana da gelişmelerden haber ver aynı dertten muzdaribiz çünkü

http://forum.donanimhaber.com/m_34533273/mpage_3/key_/tm.htm

6ya bölündü dediğine bakma aynı sorun bu.

Ne diyeyim ben bu Asus'a.Her yeri dökülüyor.Lanet olsun aldığım güne.Tamire gitti,anakartı komple değişti.Garantisi bitti,anakartı tamir ettirdik 240 lira mı ne para verdim tekrar.Şimdi bi daha bozuldu,ekran kartı bozulmuştur yine.İnternette gezerken nasıl ısınıyorsa artık.Kasası çatlar,mikrofonu bozulur,tuş açma yeri bozulur,kasanın rengi değişir vs.

Bir daha önünden bile geçmem,parayla rezil olduk resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.