Başlıkta da belirttiğim gibi ekran kartımın driverını yükleyince problemler oluşuyor. Nvidia Geforce 9600GT ekran kartım var. Driver yüklemesi bitiyor Windowsu yeniden başlatıyorum. Windows başlıyor, 5 dakika geçmeden farenin hareketleri yavaşlıyor, farenin hareketlerini atlata atlata göstermeye başlıyor. Ve bunlar olmaya başladıktan 5-10 saniye sonra ekran olduğu gibi hareketsiz kalıyor. Ne yaparsam yapiym düzelmiyor. Reset düğmesinden başka bir çözüm yolu kalmıyor. Veya tam ekran birşeyden çıkınca (video,oyun gibi) aynı problemle karşılaşıyorum. Yani driver yüklüyken bilgisayar kullanılmaz hale geliyo diyebilirim. Driver yüklemeyince böyle problemler olmuyor. Çoğu oyunu sorunsuz oynuyorum. Driver olmadığı için bazı oyunlar hata veriyor. Ama driver yüklü olmadan yüksek grafikli çoğu oyunu hiç kasmadan problemsiz oynadım. Online oyun oynuyordum. Hiç bir problem yoktu ama son yamayla oyunu driversız açmamaya başladı. Bende buraya yazmaya karar verdim. Yazmadan önce acaba yanlış driver mı kuruyorum deyip driver programlarını denedim ve Nvidia'nın kendi sitesindeki driverı indirip kurdum ama sorun aynı. Şunu bilsem daha iyi cevap verebilirim diyen varsa lütfen sorsun. Gerçekten çözmem lazım bu sorunu. Bu problemi yaşayan veya çözümü hakkında fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
dragondedeD
kullanıcısına yanıt
Mevcut driver'i tamamen kaldırıp pcyi yeniden başlatıp,yeni driveri kurup denedinizmi?
NOT:diriveri indirirken işletimsistemini ve kaç bit olduğuna dikat edin.
Güç kaynağınız kaç watt?
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
Mevcut driver'i tamamen kaldırıp pcyi yeniden başlatıp,yeni driveri kurup denedinizmi?
NOT:diriveri indirirken işletimsistemini ve kaç bit olduğuna dikat edin.
Evet dediğiniz gibi yapmıştım. Driverın doğru olduğuna eminim. Zaten Nvidia'nın sitesinden indirilen driverlar sistemle uyumlu değilse kurulmuyor diye biliyorum.