İmzamda sistem yazıyor daha yeni almama rağmen sorun çıkarttı.Bütçe max 1000 tl 1100 bile olsa alamam zorladım kendimi 1000 e çektim bütçeyi yardımcı olun
Haftasonu indirimi ile 1000tl civarına geliyor SAPPHIRE HD7970 O.C. 3Gb. Tabi sadece topkapı vatanda var.Yok oraya gidemem derseniz POWERCOLOR HD7970 V3
amd den sıkıldıysan gtx770 olabilir ama bence bekle benden sana öneri şuan oynayacağın oyunda yok elindeki kart yeter ekimde gelecek oyunlarla yeni kartlar gelecek özellikle gta5 bf4 gibi oyunlar mesela amd 8k serisini bf4e saklıyor olabilir fiyatlar düşecektir
@engrimor Vatandan almıcam hocam başka bir yerden alıcam. @shineon25 Hocam acilen değiştirmem lazım bu ekran kartı çok hata veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: Arcues
@engrimor Vatandan almıcam hocam başka bir yerden alıcam. @shineon25 Hocam acilen değiştirmem lazım bu ekran kartı çok hata veriyor
siz bilirsiniz hocam kartın birebirini alabilirsiniz garantisi vardır diye umuyorum yada para harcıcam diyorsanız ya gtx770 yada arkadaşın dediği 7970 başka alternatif göremiyorum
hocam gtx760 kötü bir seçim olmaz mı 670den geri kalan bir kart sonuçta kartların piyasası çabuk değişiyor ileriye yatırım yapmak lazım hele ki 760 piyasaya cok pahalı girdi @engrimor
hocam gtx760 kötü bir seçim olmaz mı 670den geri kalan bir kart sonuçta kartların piyasası çabuk değişiyor ileriye yatırım yapmak lazım hele ki 760 piyasaya cok pahalı girdi @engrimor