en azından cc üzerinden yapsan aradaki farkın 2 katı kadar hızlandırırsın kartı önemli olan soğutucusu soğutucusu iyi ise her şekilde overclcok yaparsın onun için ucuz ve soğutucusu iyi olan bak illa sapphire alacağım diyorsan başka gerçi sapphire daha ucuz olabilir diğer markalardan
inş. faturanız kadar iyade olur. Kimi firmalar kullandığınız süreyi düşerek şu andaki değeri kadar iyade yapıyor. Büyük ihtimal size ellerindeki bi e.k.nı yollayabilir. tabi bunu vatan değil aldıkları firma söylüyor yada gönderiyor. 4870 veya 4890 yollarlarsa iyi olur derim
quote:
Orijinalden alıntı: hakanylmzz
arkadaşlar aklımı çeldiniz en sonunda 5850 almaya karar verdim. yanlız piyasada heryerde bulamadım 2 adet buldum bitanesi fabrika çıkışlı hızaştırmalı galba siz hangısını tavsıye edersiniz.
ekran kartı overclock hiç daha önce yapmadım yapılması kolaymıdır normalini alsam o hızları yakalayabilirmiyim sizce?
eğer alabilirsen kesinlikle toxic diyorum. Overclock hakkında bilgin varsa hd 5870 den çok daha hızlı bir kartın olabilir hemde daha serin bir şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: ogkasa
quote:
arkadaşlar aklımı çeldiniz en sonunda 5850 almaya karar verdim. yanlız piyasada heryerde bulamadım 2 adet buldum bitanesi fabrika çıkışlı hızaştırmalı galba siz hangısını tavsıye edersiniz.
ekran kartı overclock hiç daha önce yapmadım yapılması kolaymıdır normalini alsam o hızları yakalayabilirmiyim sizce?
eğer alabilirsen kesinlikle toxic diyorum. Overclock hakkında bilgin varsa hd 5870 den çok daha hızlı bir kartın olabilir hemde daha serin bir şekilde
5 serisi zaten az ısınıyor ve oc kabiliyeti yüksek fazladan para vermeye gerek yok hem 5870 o.c olmuyor mu
arkadaslar yardımlarınız için çok teşekkurler.. vatan bılgısayar ister hediye çeki ister para iadesini fatura bedeli kadar alabileceğimi söyledi. bende vatandan saphire 5850 toxic modelini aldım... herkese teşekkurler..
quote:
arkadaslar yardımlarınız için çok teşekkurler.. vatan bılgısayar ister hediye çeki ister para iadesini fatura bedeli kadar alabileceğimi söyledi. bende vatandan saphire 5850 toxic modelini aldım... herkese teşekkurler..
Hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme