Şimdi Ara

Ekran kartı çok ısınıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gpu ısınıyor ben sorun psu diyorum cunku psu 260-300v gibi bişey psu ekran kartim GeForce GT 220 sizce psudanmi?

fanlarini bugun temizledim termal macunda yaptim cillop gibi

pc aynen bu

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01806550&tmp_task=prodinfoCategory&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&product=3983900

tepem atti sinirden ısınıyor masaüstünde 70 uzerinde oyunda 90-100 arasi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güç kaynağının ısınmaya etkisinin olacağını pek sanmıyorum. Termal macun yenilemesi ve fan temizliği yapmanız etkili olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

Gpu ısınıyor ben sorun psu diyorum cunku psu 260-300v gibi bişey psu ekran kartim GeForce GT 220 sizce psudanmi?

fanlarini bugun temizledim cillop gibi

pc aynen bu

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01806550&tmp_task=prodinfoCategory&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&product=3983900

pc kaç senedir duruyor ve termal macun , pc temizliği her zaman işte yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Daredevil -- 16 Ekim 2012; 18:54:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutkingg

quote:

Gpu ısınıyor ben sorun psu diyorum cunku psu 260-300v gibi bişey psu ekran kartim GeForce GT 220 sizce psudanmi?

fanlarini bugun temizledim cillop gibi

pc aynen bu

pc kaç senedir duruyor ve termal macun , pc temizliği her zaman işte yarar

orda temizledim yaziyorum sen diyosunki temizle iyice okursan sevinirim yinede teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 16 Ekim 2012; 22:52:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Güç kaynağının ısınmaya etkisinin olacağını pek sanmıyorum. Termal macun yenilemesi ve fan temizliği yapmanız etkili olabilir.

temizledim işe yaramadi yoksa buraya konu açmam yinede teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 16 Ekim 2012; 22:52:23 >
  • quote:

quote:

Güç kaynağının ısınmaya etkisinin olacağını pek sanmıyorum. Termal macun yenilemesi ve fan temizliği yapmanız etkili olabilir.

dostum ben fanları kastetmiyorum. hemen atarlanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkingg

quote:

quote:

dostum ben fanları kastetmiyorum. hemen atarlanıyorsun

REİS ONUDA TEMİZLEDİM tepesindeki fani cıkartip kare seklınde bir sogutucu var onada termal surdum sorun yine ayni :S yuva fanimi alsam işe yararmi sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 16 Ekim 2012; 23:19:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • termal macun var termal macun var yani kaliteside önemli kaliteli bir macun sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

termal macun var termal macun var yani kaliteside önemli kaliteli bir macun sür

reis ben bu kasadan bıktım harbi yeni kasa alip içindekileri ona taksam olurmu modifiye olurmu bu kasaya :D istersen resim atayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 16 Ekim 2012; 23:26:25 >
  • olur neden olmasın at bakam bir :)
  •  Ekran kartı çok ısınıyor...

buyur reis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.