Şimdi Ara

Ekran kartı chip arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar her türlü işlemi yapıyor ancak oyunlarda mavi ekran hatası veriyordu. Bazen de çoklu işlemler de veriyordu.

Mahalledeki tamirciye götürdüm ve Ekran kartı chipinde arıza olduğunu söyledi, Bana Riskli bir işlem olduğunu ve kendinin yapamayacağını belirtti.

Arkadaşlar sizce bilgisayarın tamiri ne kadar tutar. Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı? Ekran kartı Gt840m. Dizüstü: Casper CSD.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A984A1CC7 -- 4 Ağustos 2017; 14:37:48 >

• ortalama 150 - 200 tl civarında fiyatlar dolanıyor, bursa olsaydı söylerdim ama ankarayı bilmiyorum
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Peki sizce tamir olduktan sonra tekrarlar mı?

Çünkü yeni bilgisayar alacak bütçem yok iyi bir bilgisayar toplamaya kalksam 3000 lira.
  • yani tamirden sonra 3 ay garanti veriyorlar, bazı yerler chipi değiştirirken bazı yerler sadece sıcak hava tutup geri veriyor. görüştüğünüz bilgisayarcı ile bu konuyu da konuşun bence
  • Hocam ekran kartı cipi bozulumda vga hdmı görüntü alabiliyomuusn bende ekran flexy kablosunu değiştim ama leptop kendi ekranından göeüntü alamadım ama hdım dan alabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ati1919 kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorum hocam çünkü benim laptop çift ekran kartlı. Şu an inteli kullanıyorum nvidia devre dışı.
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim öğrendiğim kadarıyla 180-200 arası fiyatı var, yeni bilgisayar alacak bütçem de yok el mahkum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam benmde sorunum değişik hdmı ve vga görüntü geliyor aygıt yöneticiainde iki ekran kartıda aktif oyunda acabiliyorum ama dahili ekrana görüntü gelmiyor kendi kendine oldu flexi değiştim düzelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.