Şimdi Ara

Ekran kartı çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, çocuklara ekran kartı aldım ekran kartı fanı vs çalışıyor ama görüntü vermiyor şuan üstünde 6570 hd ekran kartı sorunsuz çalışıyor.Benim pcde denedim ekran kartında problem yok çalışıyor. anakart ve ekran kartı işlemci vs bilgilerini aşğıda vereceğim neden çalışmadığı için yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler...

ekran kartı:asus-r7-250-oc-ddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-2-ekran-kartihttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-250-oc-ddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-2-ekran-karti.html

anakart: GIGABYTE GA-H61MA-D3V LGA 1155http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h61ma-d3vrev_20#kf

ram ddr3 4 gb 2 adet
    işlemci i5 2500k
    550 watt güç kaynağı mevcut.

• monitör uyku modunda mı kalıyor yoksa hiç sinyal yok mu?
  • monitor için dvi to vga dönüştücü kullanıyorum hiç sinyal gelmiyor ama monitörlede alakası yok çünkü kendi monitörüm dvi onuda denedim yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 4 Haziran 2017; 18:1:7 >
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı üzerindeki pcı molex psu besleme girişinde kablolar takılı mı psu dan ekran kartlarına takılan kablo yani ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet şuanda hd6570 takılı sorunsuz çalışıyor. Ama yeni kart çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 5 Haziran 2017; 16:3:21 >
  • Yardımcı olacak biri varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA EKRAN KARTI ÇALIŞMIYOR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen anakartiniz çok eski. Verdiğiniz linki açamadım maalesef. Yine muhtemelen ekran kartınıza gerekli gücü slottan veremiyor. Yani anakarti değiştirmeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dvtumtclk

Hocam muhtemelen anakartiniz çok eski. Verdiğiniz linki açamadım maalesef. Yine muhtemelen ekran kartınıza gerekli gücü slottan veremiyor. Yani anakarti değiştirmeniz gerekiyor.

Yardımınız için teşekkürler

anakart: GIGABYTE GA-H61MA-D3V LGA 1155

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.