Şimdi Ara

EKRAN KARTI BOZULDU SANIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü PC de kardeşim oyun oynarken birden kilitlendi ve reset atmak zorunda kaldık. Windows sistem onarma ekranı falan geldi. Akşam gelince bakayım dedim ve akşam açtığımda tuhaf bir hata ile karşılaştım. Resimlerde gördüğünüz gibi ekranda karıncalanma tarzı bişeyler oldu. Belki dedim driverda problem var formatlıyım sistemi. Formatı atıyorum Kurumlum Hizmetleri aşamasında kitlenip kalıyor ve pc açılmıyor. Acaba ekran kartında mı problem var yoksa başka bir hata mı çözemedim. VGA girişinden denemek istedim ekranım samsungun yeni modellerinden olduğu için uyuşmadı. Sebebi ne olabilir?

Sistem Özellikleri:
    Intel DG33FB Anakart
    Intel Core 2 Duo 2,66 GHz E6750 CPU
    DDR3 3 GB Ram
    Asus NVidia GeForce 8600GT 512 MB
    WD 160 GB*2 Caviar Black Sata HDD

EKRAN KARTI BOZULDU SANIRIM EKRAN KARTI BOZULDU SANIRIM

• Onboard ekran kartı vr ise mevcut kartı söküp onboard kartla çalıştırmayı dener msiniz?
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

ekran kartı ölmüş . aslında tam ölmemiş görüntü bundan sonra böyle

Yakında iyice gidecektir.
    Elektronikçiye verirsen üzerindeki kondansatörleri değiştirirse sorunun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Elektronikçiye verirsen üzerindeki kondansatörleri değiştirirse sorunun çözülür.

öncelikle teşekkür ederim.. evet can çekişiyor şu anda :D peki aynı tip kondansatörlerin hepsini alıp kendim değiştirsem olur mu? bir de ayrıca neden kurulum hizmetleri aşamasına geldikten sonra geçemiyor?
  • quote:

Onboard ekran kartı vr ise mevcut kartı söküp onboard kartla çalıştırmayı dener msiniz?

onboard ekran kartını denedim. bende samsung 23" led monitor var. hdmi ile bağlantı yapıyodum. analoga alınca çalışmadı uyum sağlamadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by MuSTy

quote:

quote:

öncelikle teşekkür ederim.. evet can çekişiyor şu anda :D peki aynı tip kondansatörlerin hepsini alıp kendim değiştirsem olur mu? bir de ayrıca neden kurulum hizmetleri aşamasına geldikten sonra geçemiyor?

Elektronikten anlıyorsun değiştirebilirsin. Hepsini değiştirmene de gerek yok. Bozulan zaten belli eder kendini muhtemelen.
    Kurulum hizmetlerine kadar gelip devam edememesinin sorunu da çözünürlükle ilgili sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA EKRAN KARTI ÇALIŞMIYOR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Onboard ekran kartı vr ise mevcut kartı söküp onboard kartla çalıştırmayı dener msiniz?

onboard ekran kartını denedim. bende samsung 23" led monitor var. hdmi ile bağlantı yapıyodum. analoga alınca çalışmadı uyum sağlamadı sanırım.

Diğer ekran kartını söküp de denedin dimi?
  • quote:

quote:

quote:

Diğer ekran kartını söküp de denedin dimi?

Tabiki diğer ekran kartını söküp denedim. Onboard ilk defa deniyorum onu da 8 senedir :) dediğim gibi orada kilitlenip kalıyor. bir de şöyle bişi vardı. windows 8 i ilk kurduğumda normal açıldı. ama sonra sonra windows vista gibi açılmaya başladı nedense. yani kısa bir bekleme modu var yeşil bir çizgi gelip geçiyor orası değişti. bi deniycem kondansatör değiştirmeyi olmadı yeni bir ekran kartı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.