Şimdi Ara

Ekran Kartı Anakarta Oturmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gün kadar önce sapphire hd 6670 aldım. fakat kasadan gelen ses raahtsız ettigi için bir çıkar tak yapayım dedim ekran kartı anakarta tam oturmadı. Böyle bir kısmı tam oturuyor fakat kasanın arka tarafında kalan kısmı yarım giriyor. Ayrıca Kasanın arkasındaki Mikrofon kulaklık girişlerine baktım sanki oynamışlar gibi tam oturmuş görünmüyorlar galiba anakartın bi tarafı aşagı inmiş nasıl olduysa. bunu nasıl çözebilirim.

• yardım edebilcek yokmu
  • resım at bakalım bu sekılde yorum yapmak zor
  • Bükmüş olabilirsin
  • resim çekiyorum fakat karanlık çıkıyor birşey belli olmuyor. Şöyle diyeyim ekran kartını takarken tık diye ses geliyor takınca ama o kilitli kısım oturuyor. diger uç taraf havada kalıyor
  • kasa pcı slot tarafını once takıp sonra kılıt kısmının oldugu kısmı takın o sekılde deneyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

kasa pcı slot tarafını once takıp sonra kılıt kısmının oldugu kısmı takın o sekılde deneyın

özel mesaj attım hocam bir yardım edersen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı oksitlenme
    10 yıl önce açıldı
    Anakarta uyumlu ekran kartı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının kasa dısına gelen kısmını once oturt sonra arkasını slota dogru bastır baska nasıl anlatıyım bılemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

ekran kartının kasa dısına gelen kısmını once oturt sonra arkasını slota dogru bastır baska nasıl anlatıyım bılemıyorum

denedim fakat arka kısmı oturmuyor bi yerden sonra öyle kalıyor mecbur diger tarafı oturtmak gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.