Arkadaşlar iyi forumlar diliyorum. 2 ay önce SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı aldım güç kaynağım yeterli olmadığı sebebiyle kenara koydum ve kullanmadım.Güç kaynağını almamla birlikte denemek istedim ama sonuç hüsran.Çalıştıramadım veya motajında eksiklik yaptım.İnternet cafeye götürdüm adam ya ekran kartı bozuktur dedi(ihtimal vermiyorum) veya anakartın desteklemiyor dedi sizce hangisi lütfen yardımcı olun.Anakart modelim gigabyte m68mt-s2
Montajı yapamadık o zaman hocam bir de kartta harici 6 pin güç girşi var onu taktığınızdan emin olun ve pci-ex slotunu hafifçe pamukla temizleyin ve tam oturduğundan emin olun
anakartla uyumlu mu hocam ?
Her ekran kartı her anakartla uyumludur pci varsa. 1 yıldır forumdayım böyle saçma soru görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Her ekran kartı her anakartla uyumludur pci varsa. 1 yıldır forumdayım böyle saçma soru görmedim.
Merhabalar,
ekran kartı - ankart uyumu başlığını görünce, ben de buraya sormayı uygun gördüm.
ASUS P5LD2 anakart ım var, elime arkadaşımdan aldığım SAPPHIRE HD 3650 512M DDR2 AGP DUAL DVI-I/TVO EKRAN KARTI geçti. anladığım kadarıyla uyumlu değil anakartıma, yada ben uyduramadım. bilgisi olan paylaşabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: aerosign
Merhabalar,
ekran kartı - ankart uyumu başlığını görünce, ben de buraya sormayı uygun gördüm.
ASUS P5LD2 anakart ım var, elime arkadaşımdan aldığım SAPPHIRE HD 3650 512M DDR2 AGP DUAL DVI-I/TVO EKRAN KARTI geçti. anladığım kadarıyla uyumlu değil anakartıma, yada ben uyduramadım. bilgisi olan paylaşabilir mi ?
1 ADET PCIEX16, 3 ADET PCI var. pciex16 biraz geniş bir yuva, ama ekran kartının uyumluluğu da pciex2.0 diye yazıyor nette.pci express midir yuvası ?donanım konusunda çok kötüyümdür, şimdiden özür dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: aerosign
1 ADET PCIEX16, 3 ADET PCI var. pciex16 biraz geniş bir yuva, ama ekran kartının uyumluluğu da pciex2.0 diye yazıyor nette.pci express midir yuvası ?donanım konusunda çok kötüyümdür, şimdiden özür dilerim.
merhaba arkadaşlar bende asus M5GC MX1333 anakart var bu anarkata ati saphire x1650 ekran kartı takmak istiyorum uyumlu olurmu pek anlamıyorum bi yardımcı olursanır sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme