Şimdi Ara

Ekran Kartı Almayı Düşünüyorum Ama ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

playstation 3 sahibiyim fakat artık yetersiz geldiğini düşünüyorum özellikle battlefield 3 sapphire hd6870 modeli var 420TL 10 ay taksitle

size ps3 varken almayı değermi taksitlendirip ben ödücem 10 ay öğrencilikte var

xigmatek 500w NRP-VC503 power var

amd phenom x4 3.0ghz
    2gb ram ddr3
    500gb hdd

kart alma konusunda kararsızım boşuna 10 ay ödemek istemiyorum

• 6870 cok iyi bi kart. MSİ oneririm marka olarak fakat.. pc ndeki ram düşük.. en az 4 gb olsun:
  • quote:

Orijinalden alıntı: honorata23

6870 cok iyi bi kart. MSİ oneririm marka olarak fakat.. pc ndeki ram düşük.. en az 4 gb olsun:

teşekkürler ram eklerim sorun değil peki dediğim gibi kartı alırsam 10 ay ödücem ps3 varken değermi acaba

psu yeterlimi peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaveN- -- 18 Ekim 2011; 0:30:56 >
  • Sanmıyorum yeterli oldugunu 500 watt

gerçek güc 600 wat sunan bi psu almanı tercih ederim +80 gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: honorata23

Sanmıyorum yeterli oldugunu 500 watt

gerçek güc 600 wat sunan bi psu almanı tercih ederim +80 gold

bende aynı psudan kullanıyorum tavsiye varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 18 Ekim 2011; 1:22:39 >
  • 500watt psu 6870e rahat yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

500watt psu 6870e rahat yeter...

şuanki psu yeterlimi gelirmi yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

quote:

şuanki psu yeterlimi gelirmi yani

Gerçek 500 watt psu rahat yeter:

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2010/10/22/ati-radeon-hd-6870-review/9

tüm sistemin çektiği güçtür.

• quote:

quote:

Şu anki psu yeterlimi gelirmi yani

Arkadaşın dediği gibi yeter.

Zamanında aman PSU ya dikkan falan dedik. Üstüne durduk ama şimdiki nesil bir ayarı tutturamıyor cıvkını çıkarıyor.

5770 kullanan adama 600W PSU önerebiliyorlar. Kaldı ki 6 serisi 5 serisine oranla çok daha az güç harcıyor.

Yani dandik Fake marka olmayan bir PSU yeter. Diğer bir deyişle; 12V tan 300W sürekli verebilsin yeter.
  • Bence pc3'e devam et ama oyunlarda tatmin etmiyorsa ve bu durumdan rahatsız oluyorsanız PC3'ü satın hd5770 gibi X4 955 li 2x2 li bir sistem kurun daha iyi bence hiç olmazsa istediğin yunu adam gibi oynarsın en azından bende çok düşündüm PC3 almayı ama tatmin edici ayarlarda yun oynatmıyor sonuçta konsol işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Bence pc3'e devam et ama oyunlarda tatmin etmiyorsa ve bu durumdan rahatsız oluyorsanız PC3'ü satın hd5770 gibi X4 955 li 2x2 li bir sistem kurun daha iyi bence hiç olmazsa istediğin yunu adam gibi oynarsın en azından bende çok düşündüm PC3 almayı ama tatmin edici ayarlarda yun oynatmıyor sonuçta konsol işte.

ps3 te 2 aylık yeni aldım yani satmamam yani taksitleri ödeniyor en çok excler için aldım ama yapımcılar şikayete başlayınca konsol için bende ekran kartı alsammı diye düşünüyorum
  • quote:

Selam

playstation 3 sahibiyim fakat artık yetersiz geldiğini düşünüyorum özellikle battlefield 3 sapphire hd6870 modeli var 420TL 10 ay taksitle

amd phenom x4 3.0ghz
    2gb ram ddr3
    500gb hdd

Bende aynı powersupply varken MSI R6870 HAWK kullandım. Şimdi aynı powersupply ile MSI GTX 560 ti TF II / Oc kullanıyorum...

PS3 ile PC de bf3 oynamanın elbette farkı olacak 64 kişi komple bir savaş deneyimiyle ve DX11 nimetleriyle zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamazsınız. BETA sürecinde bunu gayet net şekilde anladık.

2 GB ram ve 6870 Özel soğutucu yahut nvdia GTX 560 veya ti modeli ile cok iyi performans alabilirsiniz

Ben konsolda bf3 oynamanın pc ile karşılaştırılmasından yana değilim. At arabası ile ferrari karşılaştırılır mı hiç...

İkinci el alışveriş platformunda daha uygun fiyata güzel ürünler bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: osooso148

quote:

Selam

amd phenom x4 3.0ghz
    2gb ram ddr3
    500gb hdd

Bende aynı powersupply varken MSI R6870 HAWK kullandım. Şimdi aynı powersupply ile MSI GTX 560 ti TF II / Oc kullanıyorum...

PS3 ile PC de bf3 oynamanın elbette farkı olacak 64 kişi komple bir savaş deneyimiyle ve DX11 nimetleriyle zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamazsınız. BETA sürecinde bunu gayet net şekilde anladık.

2 GB ram ve 6870 Özel soğutucu yahut nvdia GTX 560 veya ti modeli ile cok iyi performans alabilirsiniz

Ben konsolda bf3 oynamanın pc ile karşılaştırılmasından yana değilim. At arabası ile ferrari karşılaştırılır mı hiç...

İkinci el alışveriş platformunda daha uygun fiyata güzel ürünler bulabilirsiniz

birşey sorucam bf3 dışında tüm oyunlarda baya bir fark olurmu değicek bir fark ?

• Asus HD5870 Vatanda 420TL hd6870 yerine tercih edilebilirmi ve psu sorunu yaparmı bu kart
  • Yahu bekle kardeşim zaten adam gibi oyun bile yok dış ülkeler battı ne oyunu çıkaracaklar şimdiden sonra artık hayatımız olmuş bir oyun Türkiyeye oynananlar bile hepsi oyun zaten bizlerde hayat denen bu dünyanın oyuncularıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Asus HD5870 Vatanda 420TL hd6870 yerine tercih edilebilirmi ve psu sorunu yaparmı bu kart

5870 daha hızlıdır psu yeter ama sınırda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

Asus HD5870 Vatanda 420TL hd6870 yerine tercih edilebilirmi ve psu sorunu yaparmı bu kart

HD6870 420TL Asus HD5870 456TL

tavsiyen hd5870 mi olur ? bide yeni seriden almak daha mı sağlıklı olur dx 11 de hd6000 serisi daha iyi performans veriyormuş
  • quote:

quote:

quote:

tavsiyen hd5870 mi olur ? bide yeni seriden almak daha mı sağlıklı olur dx 11 de hd6000 serisi daha iyi performans veriyormuş

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=290

dx11 in senin için ne kadar önemli olduğuna bağlı ama ben olsam psu yu düşünürdüm 6870 alırdım daha ucuzsa(ben 5870 daha ucuz sandım)

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=290

dx11 in senin için ne kadar önemli olduğuna bağlı ama ben olsam psu yu düşünürdüm 6870 alırdım daha ucuzsa(ben 5870 daha ucuz sandım)

psu değiştircem zaten ama ilk şu kartı halletmek istiyorum daha zaten kasayı değişmem lazım ama tabi öncellik psu olması gerek

• 2.ele bak hd5850 hd6850 gibi kartlar mevcut biraz da parazlık sünnettir yeni karta bi sürü para vermeye değmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.