Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALIRKENKİ ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yeni ekran kartı alıcam.Önerileriniz nelerdir alırken nasıl bi ekran kartı almalıyım sizce psu ma yeterli bir ekran kartı önerileriniz nedir 100-200 arası olsun fiyatı yeter bana oyun oynamak için kullanıcam galba oyun için amd daha iyiymiş psu casper model:winn-400p maxoutput power is:300w.Arkadaşlar anakartım sata2 destekli sata3 destekli ekran kartı alırsam ekran kartım çalışır mı EKRAN KARTI ALIRKENKİ ÖNERİLERİNİZ
    Edit:Arkadaşlar resmi paylaşma nedenim bende sadece o fotoğraf var yani yandaki resime bakmayın siz benim anakartı göstermek için size gösterdim o resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gg1237gg -- 2 Şubat 2017; 22:9:29 >

• gg1237gg G kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin çalışırda ama bence ikinci el gt 730 veya gt 740 alman daha iyi olur çünkü satın almak istediğin kartlar oyun için değil . Düşük çözünürlükte en düşük ayarlarda oynarsın anca gta 5 gibi oyunları.

Ayrıca şu anda sisteme takılı bir ekran kartı var mı ? Çünkü sende olan bu almak istediklerinden daha iyi olabilir.

İlla sıfır alacağım diyor isenhttp://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-240-boost-lite-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11216-00-20g-p-BD304319
    bu kartı al en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkakay08 -- 3 Şubat 2017; 1:21:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Alabilirsin çalışırda ama bence ikinci el gt 730 veya gt 740 alman daha iyi olur çünkü satın almak istediğin kartlar oyun için değil . Düşük çözünürlükte en düşük ayarlarda oynarsın anca gta 5 gibi oyunları.

Ayrıca şu anda sisteme takılı bir ekran kartı var mı ? Çünkü sende olan bu almak istediklerinden daha iyi olabilir.

İlla sıfır alacağım diyor isenhttp://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-240-boost-lite-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11216-00-20g-p-BD304319
    bu kartı al en azından.

Sen baya uçmuşsun gta 5 sistemimi kaldiracagini düşünmem zaten ama directx11 sürümlü bir ekran kartıyla crysis 3 kaldiracıgını düşünüyorum ama gta 5 kaldirabilir de ben onu indirmeyi su anlık düşünmüyorum su an kullandığım ekran kartı bozuldu AMd hd 4600 idi eğer harddiski değiştirirsem kaldirabir gta 5 i ama su anlik gta 5 gibi oyunları ve harddisk almayı dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum attığın hicbir kart işe yaramaz. N11.comda sapphire 2gb r7 240 220 tl. Düşük çözünürlükte oynamadığın oyun kalmaz o kartlar hiçbir işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ooProSeedoo

Dostum attığın hicbir kart işe yaramaz. N11.comda sapphire 2gb r7 240 220 tl. Düşük çözünürlükte oynamadığın oyun kalmaz o kartlar hiçbir işe yaramaz.

http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-240-boost-lite-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11216-00-20g-p-BD304319?magaza=Hepsiburada dediğiniz ürünü bu mu en indirimli fiyatı burda çünkü pek sizin en iyi önerdiğiniz ekran kartı bumu yani bunun fiyatından düşük bir ekran kartı yok mudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gg1237gg G kullanıcısına yanıt
    Bu karttan aşağısı seni kurtarmaz. Düşük cözünürlükte müthiş performansı var. Forumda bir arkadaş overclock ile bf1 gta5 gibi oyunları high ayarda 40 fps ile oynuyordu.

• quote:

Bu karttan aşağısı seni kurtarmaz. Düşük cözünürlükte müthiş performansı var. Forumda bir arkadaş overclock ile bf1 gta5 gibi oyunları high ayarda 40 fps ile oynuyordu.

Yani benim yukarda verdiğim sistem özellikleri gta 5 i kaldırır mı diyosunuz peki ozaman bence de en iyi ekran kartı o olabilir yardımınız için teşekkürler.Bir şey daha sorucam?Ben bilgisayarımı hazır olarak almıştım 2010 yılında bende ambalaj olarak windows 7 homepremiumun lisans anahtarı mevcut benim şuanki sistemim windows 10 ozaman windows 7 homepremium 32 bit idi ilk aldığımız zaman şimdi 1.sorum şu Benim bu lisans anahtarı ben şimdi kullanabilir miyim? 2.sorumda şu Benim ilk aldığım zaman 32 bitti ben bunu homepremium 64 bit olarak format atabilir miyim 3.sorum sizce windows 7 mi kullanıyım yoksa windows 10 da kalayım mı(çünkü windows 10 un bazı oyunları kaldıramayacığını duydum)4.sorum ise eğer windows 7 önerir seniz windows7 homepremium daha iyi yoksa win7 ultimatemi

NOT: BENİM ESKİ EKRAN KARTIM AMD RADEON HD 4600 İDİ MİNECRAFTI 130-200 ARASI ALIYODUM
    GTA 4 Ü MEDİUMDA 50-60 FPS ALIYODUM
    GTA 5 İ DENEMEDİM(DENİYECEKTİM KORSAN İNDİRİRKEN BİLGİSAYARIMA AZ VİRÜS GİRMEDİ SÜREKLİ DLL FİLAN HATALARI VERDİ DELİ OLDUM SİLDİM)
    O zaman bu ekran kartını alırsam uçarım ben fps konusunda hiç şüphem yok benim ildiğim AMD 4600 HD EKRAN KARTI 100 LİRA FİLAN BİRDE HARDDİSK DEĞİŞTİRDİKMİ FELAKET OLUR BİLGİSAYARIM ÇÜNKÜ HARDDİSKDE DE UYARI VERMEYE BAŞLAMIŞTI 1BUÇUK SENEDİR BİLGİSAYAR AÇILIŞINDA AMİRCAN MEGATRENDS DİYE Bİ BAŞLIK ÇIKIYODU ALTTADA İNGİLİZCE CÜMLE YAZIYODU BUNUN BİR UYARI OLDUĞUNU ŞİMDİ ANLADIM HARDDİSKİM YAKINDA BOZULABİLRMİŞ DİYE BİR UYARI VERİYOR.BİLGİSAYAR AÇILDIĞI ZAMANDA SABİT DİSK SORUNU ALGILANDI DİYE BİR MESAJ VERİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gg1237gg -- 3 Şubat 2017; 18:7:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gg1237gg

quote:

Yani benim yukarda verdiğim sistem özellikleri gta 5 i kaldırır mı diyosunuz peki ozaman bence de en iyi ekran kartı o olabilir yardımınız için teşekkürler.Bir şey daha sorucam?Ben bilgisayarımı hazır olarak almıştım 2010 yılında bende ambalaj olarak windows 7 homepremiumun lisans anahtarı mevcut benim şuanki sistemim windows 10 ozaman windows 7 homepremium 32 bit idi ilk aldığımız zaman şimdi 1.sorum şu Benim bu lisans anahtarı ben şimdi kullanabilir miyim? 2.sorumda şu Benim ilk aldığım zaman 32 bitti ben bunu homepremium 64 bit olarak format atabilir miyim 3.sorum sizce windows 7 mi kullanıyım yoksa windows 10 da kalayım mı(çünkü windows 10 un bazı oyunları kaldıramayacığını duydum)4.sorum ise eğer windows 7 önerir seniz windows7 homepremium daha iyi yoksa win7 ultimatemi

NOT: BENİM ESKİ EKRAN KARTIM AMD RADEON HD 4600 İDİ MİNECRAFTI 130-200 ARASI ALIYODUM
    GTA 4 Ü MEDİUMDA 50-60 FPS ALIYODUM
    GTA 5 İ DENEMEDİM(DENİYECEKTİM KORSAN İNDİRİRKEN BİLGİSAYARIMA AZ VİRÜS GİRMEDİ SÜREKLİ DLL FİLAN HATALARI VERDİ DELİ OLDUM SİLDİM)
    O zaman bu ekran kartını alırsam uçarım ben fps konusunda hiç şüphem yok benim ildiğim AMD 4600 HD EKRAN KARTI 100 LİRA FİLAN BİRDE HARDDİSK DEĞİŞTİRDİKMİ FELAKET OLUR BİLGİSAYARIM ÇÜNKÜ HARDDİSKDE DE UYARI VERMEYE BAŞLAMIŞTI 1BUÇUK SENEDİR BİLGİSAYAR AÇILIŞINDA AMİRCAN MEGATRENDS DİYE Bİ BAŞLIK ÇIKIYODU ALTTADA İNGİLİZCE CÜMLE YAZIYODU BUNUN BİR UYARI OLDUĞUNU ŞİMDİ ANLADIM HARDDİSKİM YAKINDA BOZULABİLRMİŞ DİYE BİR UYARI VERİYOR.BİLGİSAYAR AÇILDIĞI ZAMANDA SABİT DİSK SORUNU ALGILANDI DİYE BİR MESAJ VERİYOR.

Win7 devri bitti önermem kesinlikle önermem kaldırmaz falan fasa fiso. Dx 12 daha tam uyumlu olmadı ileride yeni bir devir başlayabilir. Tabiki işlemciniz çok iyi gta 5 720 p de r7240 asla üzmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.