merhaba arkadaşlar ben ekran kartı alıcağım ama bu anakarta(intel g33/g31 express chipset family) uygun almam lazım yardımcı olursanız sevinirim bide yine bu ana karta uygun 4gb ram alıcam yardım lütfen
Bütçeni belirtmemişsin ama anakartına ve güç kaynağına uygun GTX 750Ti öneririm:
bu attığın ekran kartı ddr 3 benim ana kartıma uyarmı ?
evet uyar ama resimler cikmamis malesef.olmadi yazi ile yaz memory kisminda frequency 667 mi yaziyor ne yaziyor ddr2 mi ddr3 mu ben onu bile anlayamadim anakartin tam modelini vermemissin.elinde kac tane ram takili kac gb hizi ne anakartta kac ram slotu var sonra yanlis ram gostermeyelim.
tamam mı ?
[album][/album]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodokral352 -- 31 Ağustos 2015; 16:34:05 >
512+512 iki ramin var toplam 1gb ddr2 533 mhz hizinda calisiyor.anakartinda iki ram slotu var max 4gb destekliyor.bu durumda elindeki ramleri cikarip iki tane sundan alirsan 4gb ramin olur.
hayir olmaz anakartinda 2 ram slotu var herbirine 2gb takarak toplam 4gb destekliyor tek parca 4gb takamazsin.
bana 2000-2500 tl arası güzel bir bilgisayar toplarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: dodokral352
bana 2000-2500 tl arası güzel bir bilgisayar toplarmısın
hangi parca nerede ucuz bilmiyorum takip etmek lazim.sistem tavsiyeleri bolumundeki arkadaslar surekli takip ediyorlar fiyatlari bence o bolume butce belirtip baslik acarsan daha iyi olur.