Şimdi Ara

Ekran kartı alcam lütfen bakın çok önemli ve acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ati radeon SAPPHIRE hd5450 ekran kartı almayı düşünüyorum ama bu konuda hiçbirşey bilmediğim için sormam lazım. Sistemim
    İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+,MMX,3DNow,1.8GHz
    BellEk:1GB Ram
    İşletim Sistemi:Windows XP Professional
    Şimdiki Ekran Kartı:Ati Radeon x300/x500/x1050 Series 256mb bellek
    Sizce SAPPHIRE HD5450 ekran kartını kullanabilirmiyim kullanamassam ucuz başka bişey önerebilirmisiniz oynatmak istediğim pes 2011-12 ve 2k12 oyunları (pixel sheader 3.0+ lazım)

• ya okadar kişi bakmış bi cvp yok kimsemi bilmiyor
  • ati x300se kullanmıştım , sanırım x serisi pci exp 16x olması lazım . 5450 yi takabilirsiniz yani anakartınıza . ancak işlemciniz biraz güçsüz , tam detay olmasa da orta ayarlarda oynayabileceğiniizi düşünüyorum .
  • işlemcisi güçsüzde kartda güçlü deil.
  • Git önce rami 4 le sonra hs5670 al 50 tl ne yazık.
  • peki ramin markası fark eder mi? Bütçem az olduğundan en ucuzları seçmek zorundayım.Ekran kartı olur diyorsanız ram hiç almam ama olmazsa mecbur alcaz artık
  • Kingston yeterlidir önemli olan mhz hızlarının aynı olması Cpu-Z ile bakabilirsin. HD5450 alacaksan hiç alma boşuna almış olursun. 100 TL ye HD5670 al mutlaka. Ramleri sonrada arttırabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd 5670 alirsam uyumlu olurmu rame gerek kalmaz dimi kusura bakmayın ilk defa pc parcası alcam onun için böyle emin olmak için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami sonrada alırsın sorun olmaz performans taş çatlasa 10 fps fark eder.
  • ekran kartını asus mu sapphire mi almam gerekiyor
  • Powercolor 2 gb olduğu için fiyatıda aynı olduğu için daha karlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 24 Temmuz 2012; 21:21:12 >
  • khanjui çok teşekkür ederim sayende sonunda doğru yolu buldum diğer yorum yapan arkadaşlarda saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.