Bildirim
Ekran kartı alacam, fikirlerinizi bekliyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bulursan bize de haber ver. -
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
Bulursan bize de haber ver.
Fikir alıyorum. Takip et sende bulursun. Bu forumun insanları iyi insalar yardımseverler -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scienly
http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html?srt=UP
Teşekkür ederim buda güzel, fikirlerinizi bekliyorum... -
Laptoplarda ekran kartı kolay kolay değişmez. Sadece mxm destekli anakartlarda değişir. -
quote:
http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html?srt=UP
+1
:Hocam PC'nin diğer bileşenlerini söylersen daha iyi olur yorum açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 1 Haziran 2014; 14:38:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertozcan54
Arkadaşlar laptop kullanıyorum. Bellek arayüzü iyi olacağı için kapasitesi önemli değil ama 1 gb,2 gb farketmez veya daha az ama bellek arayüzü kesinlikle 64 bit olmasın, sadece 128 bit veya 192 bit olsun ve fiyat 250 en son 300 olsun ama siz o civarlarda da önerebilirsiniz
Teşekkürler
128 bit bellek arayüzüne sahip GTX 750:
http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750-twin-frozr-gaming-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
-
O belirttiğin kişilerin arasında olduğumu düşünüyorum ama sorunun net değil. Dizüstü kullandığını belirtmişsin. Masaüstü bilgisayara sahip olduğunu tahmin edemedim. Birçok kişi gibi dizüstüne ekran kartı aradığını düşündüm.
Masaüstü bilgisayarın özelliklerini yazarsan fikrimizi belirtiriz. Yoksa hep birlikte dizüstüne ekran kartı aramaya devam ederiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: OmC43
quote:
+1
:Hocam PC'nin diğer bileşenlerini söylersen daha iyi olur yorum açısından.
8 gb ram var, 2.50 işlemci hizi, intel core i5 3210usta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
O belirttiğin kişilerin arasında olduğumu düşünüyorum ama sorunun net değil. Dizüstü kullandığını belirtmişsin. Masaüstü bilgisayara sahip olduğunu tahmin edemedim. Birçok kişi gibi dizüstüne ekran kartı aradığını düşündüm.
Masaüstü bilgisayarın özelliklerini yazarsan fikrimizi belirtiriz. Yoksa hep birlikte dizüstüne ekran kartı aramaya devam ederiz.
Masaüstüne de ram ve elran kartı onerebilirsiniz onuda topluyorum.
quote:
quote:
Masaüstü bilgisayarın özelliklerini yazarsan fikrimizi belirtiriz. Yoksa hep birlikte dizüstüne ekran kartı aramaya devam ederiz.
Dizüstüne de yükseltme yapıyorsun yani. Neyse ben ona karışamayacağım. Ama masaüstünde yardımcı olabilirim. Anakart marka modelini, mevcut RAM miktarını ve modelini, şimdiki ekran kartını ve ne düzeyde oyun oynamak istiyorsun belli bir oyun var mı illaki oynayacağım dediğin ve şu anki güç kaynağın kaç watt onu da yazman gerekiyor.
-
quote:
quote:
quote:
Dizüstüne de yükseltme yapıyorsun yani. Neyse ben ona karışamayacağım. Ama masaüstünde yardımcı olabilirim. Anakart marka modelini, mevcut RAM miktarını ve modelini, şimdiki ekran kartını ve ne düzeyde oyun oynamak istiyorsun belli bir oyun var mı illaki oynayacağım dediğin ve şu anki güç kaynağın kaç watt onu da yazman gerekiyor.
Masaüstünu atmayi dusundum o derece ama ben yazayım bilgilerini
Anakart : Gigabyte
Ram : 1gb
Ekran kartı: 64mb :)
Geçen yıl format atmaya götürmüstum bilgisayardaki en sağlam şeyin güç kaynagı olduğunu soylemisti komşumuz yani tam bilmiyorum ama 720 dalan sayıklıyordu
-
Atmayı düşünecek kadarsa ona masraf etmeye değmez. Belki idarelik bir kartla çoluk çocuk sevindirilir. Bu da sıfır olarak HD 7730 gibi birşey olur en fazla. Anakartın tam odelini yazmamışsın, 64 MB yazmışsın o zaman büyük ihtimal AGP slot yani eski bir kart. Bu da demek oluyor ki o kasaya yeni kartlar fazla gelir. -
O zaman Masaüstünu bosverelim laptopa yukleneyim 2 gn nvidia 630m var ama pc acarlen n vidia acilinca otomatik intel hd 4000 e geçiyor onu ayarlaması nı bilsem bir süre daha idare edebilirim , tesekkurler yinede
Görev çubuğunda sağ altta saatin yanında nVidia simgesi var orada ayarlardan hangi programın GT630 ile çalıştırılacağını seçebiliyorsun. -
Hatırladım teşekkürler :)
işlemcim ıntel core 2duo cpu 3Ghz
4gb ram
ben HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı alıcamda
gigabyte technology co. ltd. g31m-es2l anakartım da bu uyum sorunu yaşarmıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun27500 -- 1 Haziran 2014; 16:44:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X