Ben yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Şuan kullanmakta olduğum Ati Radeon HD 3650 bazı oyunlarda sıkıntı çıkartıyor. Günümüz çağına ve oyunlarına uygun ve aynı şekilde uygun fiyatlı bir ekran kartı alma düşüncesindeyim. AMD kullanıyorum fakat AMD ler nekadar iyi şüpheliyim. Nvidia ekran kartları daha bir revaçta gibime geliyor, gerek işleyiş, gerek kullanıcı yorumları... Bu konuda beni aydınlatıp en iyi kartlardan birini, en uygun fiyatlara almamı sağlarsanız çok çok çok minnettar olurum.
İyi forumlar!
Bütçeniz ve diğer sistem bileşenleriniz nedir? Sadece ekran kartı almakla olmaz sisteminiz eskiyse diğer bileşenleride yeni ekran kartınıla uyumlu hale getirmelisiniz veya sisteminizin el verdiği ölçüde en iyi ekran kartını almalısınız.
Darboğaz olayına çok dikkat et boşa para verme pek bilgim yok örneğin 7750 bile fazla gelebilir fiyatı yüksek diye alıp 150 tl lik ekran kartı ile aynı verimi alabilirsiniz.
HD7770 alabilirsiniz.Veya gidin HD5770 alın.O işlemci ancak bu kartları idare eder.Tabiki oc yaparsanız geçerli, yoksa HD7670 alın.