Şimdi Ara

Ekran Kartı Alacağım Ama Önce Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba..Öncelikle Merak Ettiklerimi Soracağım İzninizle..

AÇIKCASI BU ZAMANA KADAR KULLANDIĞIMIZ KARTLAR NVIDIA GEFORCE MX440-NVIDIA 6600GT-NVIDIA 7300--ATI X1950PRO-ATI 2600 XT-ATI 4850- ATI 4870 VE ŞU ANDA HİS TURBO 4890+ ..

GELELİM SORULARA ARKADAŞLAR BEN VE ABİM EKRAN KARTI ALIRKEN HEP KAÇ BİT DİYE SORAR ALIRDIK KUSURA BAKMAYIN ÖNCEDEN PEK BİLGİMİZ YOKTU =) SADECE BİTİ YÜKSEK KART ALMAYA ÇALIŞTIK AYNEN SIRALAMADA OLDUĞU GİBİ...

TABİKİ SAYENİZDE ÇOK YOL KAT ETTİM FAKAT ABİMİ BİR TÜRLÜ EKRAN KARTI ALIRKEN İKNA EDEMEDİĞİM YANLAR VAR YARDIMCI OLUN KANITLAYAYIM =)

KANITLAMAYI İSTEDİĞİM ŞEY EKRAN KARTI ALINIRKEN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİ..SİZLERDE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM..

BEN SİZDEN ÖĞRENDİM Kİ GPU HIZI,SHADER HIZI,"BELLEK HIZI",SHADER SAYISI,ROP BİRİMİ BU DEĞERLER İHTİYAÇ DUYULAN PERFORMANSA GÖRE OLMALI..

ABİM SADECE BELLEK HIZI VE BİT'NE BAKARAK KARAR VERİYOR YARDIM EDİN AÇIKLAYAYIM DAHA DÜZGÜN =)) ALMAYI İSTEDİĞİM KART 5850,5830 YADA GTX280 GTX285 GTX470 ...

ELİMİZDEKİ KART HİS TURBO 4890+ , POWER SUPPLY 650 W HİGH POWER , SİSTEM Q6600 İŞLEMCİ , 6 GB DDR2 RAM

• Olaya yanlış yönden bakıyorsunuz. O kadar detaya girmek hem kafa karıştırır hemde gereksizdir.
    Ekran kartı alacak birinin, kartın her birimi hakkında bilgiye sahip olması gerekmez. Bu şekilde seçim yaparsanız yanlış donanım seçme ihtimaliniz %90 dır.
    Directx sürümüne, çektiği güce ve yükte iken sıcaklığına bakın çünkü bunlar kart hızlı ve ucuz olsa bile alınmamasına sebep olabilecek etmenler.
    Performans konusunda ise ismi duyulmuş donanım sitelerinin testlerini inceleyin ona göre karar verin. Mesela thg nin ekran kartı listeleri bu konuda önemli ölçüde yardım eder.

Üstüne basarak tekrar söyliyim. Ekran kartının performansına etki eden unsurlar bir bütündür, ayrı ayrı incelemek hem gereksiz hemde yanlıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.