ekran kartı 1 gb 256 bit iyimi sizce birde bu donanımhaber sitesine üye oldum ayrıca telefon numarası isteniyormuş üyelik için acaba ücretlimi oluyor
quote:Orijinalden alıntı: bmw_z4_ ekran kartı 1 gb 256 bit iyimi sizce birde bu donanımhaber sitesine üye oldum ayrıca telefon numarası isteniyormuş üyelik için acaba ücretlimi oluyor 1- GB'ına ve bit'ine bakılarak ekran kartı seçilmez kardeşim benim. 2- site senin gerçek kişi olup olmadığını anlamak için istiyor. Ücret falan yok.
saoalsın arkadaşımda telefonla nasıl üye olcam nereye mesaj atcam bilmiyorum ben normal giriş yapıp giriyorum siteye telefonlada üye olurum bilsem
quote:Orijinalden alıntı: bmw_z4_ saoalsın arkadaşımda telefonla nasıl üye olcam nereye mesaj atcam bilmiyorum ben normal giriş yapıp giriyorum siteye telefonlada üye olurum bilsem Telefonla üye olmana gerek yok kardeşim. Bu şekilde devam et.
bu şekilde devam edilebiliyormu üyeliğim sonra iptal olmasın bir yere konu açdım illet sahte üye konu dediler telefonla üye olsam diyemezler