Arkdaşlar dün yeni ekran kartı ve ram aldım ve pc takdım ama takdından sonra duzensiz periyotlarla mavi ekrana düşüyor ve reset atıp tekara başlatıyor pc reset attıgım halde düzelmedi buna nasıl çözüm bula bilirim ekran kartından ola bilirmi..? Bilgisayarımın işlemcisi core2 duo 2.00 mhz takdıgım ram 2 gb kngston 800 mhz ekran kartı 1gb asusu 128 bit sorunla karşılaşan yada nedenini bilen cevaplarsa sevinirim Şimdiden teşekürler
krdeş ekran kartını tak sonra kendi eski kullandığın ramleri tak eğer yine mavi ekran alırsan ekran kartından almazsan ramlarden
dostum ilk önce ekran kartını takmadan yeni aldığın ram i 2 adet olan slotlarda dene ilk önce birincisine tak ve bak bakalım mavi ekran hatası alıcakmısın eğer alırsan 2.ci slota tak dene eğer onda da alrsan mavi ekran hatasını ram de bi sorun var demektir aldığı yere ilet bu sorununu ekran kartında mavi ekran hatası alman imkansız.
Parçaları tek tek takıp bilgisayarı aç ve Mavi ekran hatası alıp almadığına bak.Böylece sorunun hangi parçadan kaynaklandığını bulabilirsin.