Şimdi Ara

EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SELAM BEN ASUS YADA MSI GTX 980 SERİSİ BİR EKRAN KARTI ALMAK İSTİYORUM.BİLDİĞİM KADARI İLE BU GRAFİK KARTLARININ BAZILARINDA CW SORUNLARI VAR.SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM.YADA GTX 980 VE GTX 970 PERFORMANS OLARAK ÇOK FAZLA BİR FARK YOKSA BU MODELLERDEN ASUS YADA MSI 970 SERİSİNİDE TERCİH EDEBİLİRMİYİM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
     EKRAN KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narlıbahçe -- 18 Şubat 2015; 14:16:27 >

• Bahsettiğin sorunlar sadece 970'te mevcut. GTX 980 şuan Dünya'nın en gelişmiş ve en güçlü ekran kartıdır. 970 ile arasında uçurum performans farkı var. Üstelik GTX 970'te bellek sorunu var bence hiç 970'e bulaşma 980 al kafan rahat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

Bahsettiğin sorunlar sadece 970'te mevcut. GTX 980 şuan Dünya'nın en gelişmiş ve en güçlü ekran kartıdır. 970 ile arasında uçurum performans farkı var. Üstelik GTX 970'te bellek sorunu var bence hiç 970'e bulaşma 980 al kafan rahat etsin.

bilgilendirme için teşekkürler. peki tercih olarak gtx 980 serisinde asusumu yoksa msi mı tercih etmeliyim.tavsiyeniz hangi uönde olur.
  • Kesinlikle msi tercil etmelisiniz. Gerekmtwinfrozr ı olsun gerek tasarımı gerek kutu içeriği olsun bir adım daha önde. Kullansığım için söylüyorum kesinlikle msi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bahsettiğin sorunlar sadece 970'te mevcut. GTX 980 şuan Dünya'nın en gelişmiş ve en güçlü ekran kartıdır. 970 ile arasında uçurum performans farkı var. Üstelik GTX 970'te bellek sorunu var bence hiç 970'e bulaşma 980 al kafan rahat etsin.

https://www.youtube.com/watch?v=JalO4oHjhQA

uçurum fps farkı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Kesinlikle msi tercil etmelisiniz. Gerekmtwinfrozr ı olsun gerek tasarımı gerek kutu içeriği olsun bir adım daha önde. Kullansığım için söylüyorum kesinlikle msi.

bilgilendirmeden dolayı teşekkürler.tercihim de büyük olasılıkla msi olacak.
  • quote:

Gtx970'in aslında gtx980 ile aynı kart olduğunu,sadece yavaşlatıldığını,ve yavaşlatacak şeyler bulamadıklarından bazı sorunlar çıktığınıda biliyorsundur.

Gtx980 gerçekten iyi bir kart,ancak amd yeni seri çıkaracak,böyle üst düzey bir kart alacaksan onları bekle derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: narlıbahçe

quote:

Kesinlikle msi tercil etmelisiniz. Gerekmtwinfrozr ı olsun gerek tasarımı gerek kutu içeriği olsun bir adım daha önde. Kullansığım için söylüyorum kesinlikle msi.

Hocam bu ürünü sakın vatandan alma. 2100 e yakın fiyatı var ama inventusta 1925 lira idi en son baktığımda. Ayrıca inventusta sıkıntı çıkmaz vatanda çıksada adamlar ürününün arkasında durmuyor.

• msi gtx980
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: narlıbahçe

quote:

Hocam bu ürünü sakın vatandan alma. 2100 e yakın fiyatı var ama inventusta 1925 lira idi en son baktığımda. Ayrıca inventusta sıkıntı çıkmaz vatanda çıksada adamlar ürününün arkasında durmuyor.

teşekkürler hocam sağolasın bende vatandan almayı düşünüyordum.bilgilendirmen iyi oldu inventus tan bakarım artık inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

• narlıbahçe kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıkıntı çıkmaz. Vatandan exa dan novadan vs. Daha uygundur. Güvenilirlik konusunda exada iyidir inventusta çok iyi vatan o kadar değil bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.