Şimdi Ara

Ekran Kart Tavsiyesi--ACİL--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 09-Call of Duty 4 gibi oyunları oynayabiliceğim uygun fiyatlı bi AGP ekran kartı önerebilirmisiniz.Benim şu anki ekran kartım Ati Radeon 9200se 128 mb

• hakan kardeş agp için uygun bir kart diyosan atinin x1650 si var biraz daha iyi si 2600xt, dahada iyisi hd3650 ile hd3850 dir. ama en uygun fiyatlısı x1650 dir. bendede aynısı mevcut ve call of 4 ü normal ayarlarda takılmadan bitirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuzer120

hakan kardeş agp için uygun bir kart diyosan atinin x1650 si var biraz daha iyi si 2600xt, dahada iyisi hd3650 ile hd3850 dir. ama en uygun fiyatlısı x1650 dir. bendede aynısı mevcut ve call of 4 ü normal ayarlarda takılmadan bitirdim.

+1
  • arkadaşım AXLE marka alma da ne alırsan al,

mesela 4850 ati al.
  • bende de 9200 var. Bu aralar ben de x1650'yi almayı düşünmekteyim.

@StarForce

Agp arabirimi için en performanslı ekran kartı 3850 dir. Daha üst model bir Agp yok. Nasıl 4850 alsın?
  • Arkadaşlar yaptığınız öneriler için hepinize teşekkür ederim.Ama daha uygun fiyata başka önerileri olan arkadaşlar varsa yazsın.Çünkü bilgisayarı mı ileride toptan değiştirmeyi planlıyorum.Şimdilik beni idare edecek bi kart olsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tesla- -- 4 Ekim 2008; 2:14:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StarForce

arkadaşım AXLE marka alma da ne alırsan al,

mesela 4850 ati al.

kardeş şakamısın? takmışsın axley axle alma axle alma. milleti yanlış yönlendirip durma. ayrıca adam AGP demiş sen 4850 öneriyosun öncelikle ekran kartları konusundaki bu basit bilgiyi öğren
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mesela 4850 ati al.

AGP değil kardeş o kart!

Tavsiyem ATI X1950 olur... Buda incelemesi : http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 4 Ekim 2008; 2:57:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

mesela 4850 ati al.

AGP değil kardeş o kart!

Tavsiyem ATI X1950 olur... Buda incelemesi : http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=35

Sağol kardeş bakıyorum
  • Sende sağol!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfb hakan

Arkadaşlar Fifa 09-Call of Duty 4 gibi oyunları oynayabiliceğim uygun fiyatlı bi AGP ekran kartı önerebilirmisiniz.Benim şu anki ekran kartım Ati Radeon 9200se 128 mb

muhtsem bısı aramıosan atı sapphıre x1550 512 mb 32x alabılırsın ucuzdur.
  • bence x1550 serisinden ve altından uzak dur...
    x1600-1650-1900 ve tabiki kral 1950pro bütçene göre bunlardan birini seçebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.