Şimdi Ara

Ekran karlı gibi, bir tuhaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir gün bilgisayarı açtığımda karşımdaki görüntü böyle karlı gibi, renk kalitesi bozuk, noktalı bir gürüntü. (bakınız resim). Ara ara yarım saniyelik de olsa görüntü düzeliyor gibi oluyordu. Ekran kartının fanını temizledim, kartı çıkardım tekrar taktım, 1-2 gün normaldi ama tekrar başladı bozuk görüntü. Yine çok kısa düzelmeler oluyor. Problem ne/nerede olabilir? Bilgisayarım daha önce farklı problemler vermiş olsa da ekran kartı ya da görüntü ile ilgili hiç problemi olmamıştı.

Şimdiden teşekkürler

Not: Farklı monitörlerde ve kablolarda aynı sorun oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csweb4 -- 4 Nisan 2010; 13:06:57 >

• ben resimde bir şey göremedim
  • evet resimde pek bişey görünmüyor ama monitörün kablosunda sorun olabilir benim eski mönitörümdede kablodan dolayı görüntü kalitesi değişiyordu başka bir pc de dene monitörünü
  • Resimde birşeyin görünmemesinin nedeni monitörde veya kablosunda bir problem olduğuna işaret eder...

Farklı bir monitör ve kablo ile deneyerek kesin sonuca ulaşabilirsiniz...
  • Şu an (hiç bir şey yapmamama rağmen) görüntü tamamen düzeldi. Kendi yüklediğim resim de -sizin gördüğünüz gibi- bana da normal görünüyor.
    Başka bir monitöre başka bir kablo ile taktığımda da aynı görüntü vardı. Acaba kasanın monitör girişinde mi sorun var diyorum ama görüntü (fiziksel ya da yazılımsal) hiç bir temas yapmadan düzelebiliyor veya bozulabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csweb4

Şu an (hiç bir şey yapmamama rağmen) görüntü tamamen düzeldi. Kendi yüklediğim resim de -sizin gördüğünüz gibi- bana da normal görünüyor.
    Başka bir monitöre başka bir kablo ile taktığımda da aynı görüntü vardı. Acaba kasanın monitör girişinde mi sorun var diyorum ama görüntü (fiziksel ya da yazılımsal) hiç bir temas yapmadan düzelebiliyor veya bozulabiliyor.

Ekran kartındaki çıkışta bir problem oluşmuş olabilir,bir çıkartıp güzelce temizleyin soketi,pinler yamuk falanda olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.