Şimdi Ara

Ekran isigi azaldi,ses gitti,tema gitti,wireless yok YARDIIIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilkdefa basima boyle bisey geliyor.

Bigisayari actigimda bugun Ekran isigi azaldigini farkettim. dedim guc seceneklerinden acayim ama guc seceneklerine girilmiyor , sonra bi baktim wireless yok ag baglantilarina girilmiyor , Windows 7 temasi degismis windows 98 gibi olmus dedim temayi degistireyim temalar kitli acilmiyor, en son baktim ses yok sag alttaki ses ibaresi gitmis acayim dedim oda kitli . Yani kisaca windows kendini kitlemis neden anlamadim. Dedim tekrar bi crack yapayim windows a yeni bir key aldim lisansli yaptim yok gene kisitlanmis bir windows la karsi karsiyayim Virusmu var acaba dedim virus programinda bi tarama yapayim dedim virus programinda tarama yapmama dahi izin vermiyor ne oldu bu bilgisaya alla askina basina boyle bisey gelen varmi biri bana soylesin :confused::confused::confused:

• sağ alta veya sol alta güvenlimod yazıyormu yazıyorsa bilgisayarının kendini güvenli modda başlatıyordemektirgüvenli moda grafik yoktur yani windows 98 gibi gözükür ağ internetgibi işlemler gercekleşmez tüm programlar sınırlı seviyede calışır ve denetim masası ayarlarını düzenleyemesin güvenli modan cıkmak icin

Windows açıldıktan sonra başlat butonuna basarak arama alanına msconfig yazıp bulunan programlardan msconfig i seçerek açınız.

Karşınıza Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı çıkacaktır.
    Bu alanda Önyükleme alanına gelerek Güvenli Önyükleme seçili ise seçimi iptal ederek Uygula ve Tamam'ı seçiniz.
    Bilgisayarınızı yeniden başlatarak tekrar deneyiniz.

yadımcı olduysam sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuuttter123 -- 9 Eylül 2012; 1:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuuttter123

sağ alta veya sol alta güvenlimod yazıyormu yazıyorsa bilgisayarının kendini güvenli modda başlatıyordemektirgüvenli moda grafik yoktur yani windows 98 gibi gözükür ağ internetgibi işlemler gercekleşmez tüm programlar sınırlı seviyede calışır ve denetim masası ayarlarını düzenleyemesin güvenli modan cıkmak icin

Windows açıldıktan sonra başlat butonuna basarak arama alanına msconfig yazıp bulunan programlardan msconfig i seçerek açınız.

Karşınıza Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı çıkacaktır.
    Bu alanda Önyükleme alanına gelerek Güvenli Önyükleme seçili ise seçimi iptal ederek Uygula ve Tamam'ı seçiniz.
    Bilgisayarınızı yeniden başlatarak tekrar deneyiniz.

yadımcı olduysam sevinirim

cevabin icin cok tesekkurler fakat guvenli modda degilmis normal calisiomus acilista msikla32.dll hatasi veriyor birde bilgisayar acaba bunla iliskisi olabilirmi ?v

• Muhtemelen virüs bulaşmış ve sürücülerin silinmiş, bilgisayarını güvenli modda aç hiren's 15 boot cd sini tak veya usb'ye spyboot proğramını at daha sonra tarama yapıp seçili hataları düzelt yeniden başlat düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.